Rijnstate Arnhem
Medewerkster met headset in klant contact centrum
Laatste informatie over het coronavirus

Parkeerservice Rijnstate Arnhem

Tijdelijk geen parkeerservice

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is onze parkeerservice tijdelijk buiten gebruik. Het is nog niet bekend wanneer deze parkeerservice weer mogelijk is.

Rijnstate Arnhem heeft een parkeerservice. U stapt voor de hoofdingang van het ziekenhuis uit en wij parkeren uw auto voor u. Hierdoor hoeft u niet meer van de parkeerplaats naar het ziekenhuis te lopen en kunt u meteen naar uw afspraak in het ziekenhuis.

Hoe werkt de parkeerservice?

U rijdt met uw auto naar de hoofdingang van het ziekenhuis. Hier parkeert u de auto onder de overkapping. Een gastvrouw of gastheer in een blauwe jas komt naar u toe en neemt uw autosleutel in ontvangst. U ontvangt een afgiftebewijs dat u goed moet bewaren. Vervolgens kunt u naar uw afspraak in het ziekenhuis gaan en zet de gastvrouw of gastheer uw auto voor u in de parkeergarage.

Als u klaar bent in het ziekenhuis, meldt u zich bij een gastvrouw of gastheer. U geeft uw afgiftebewijs en kunt even gaan zitten. De gastvrouw of gastheer haalt uw auto op van de parkeerplaats en rijdt deze voor de hoofdingang van het ziekenhuis. U rekent af via een mobiele pinautomaat, ontvangt uw autosleutel en kunt naar huis.

Wat moet u weten?

De parkeerservice van het ziekenhuis is van maandag t/m vrijdag beschikbaar van 8.00 tot 16.30 uur. Bent u pas na 16.30 uur klaar in het ziekenhuis, dan kunt u zich melden bij de receptie bij de hoofdingang. Bij de receptie betaalt u en krijgt u uw sleutel. Een gastvrouw of gastheer heeft uw auto om 16.30 uur al voor u bij de hoofdingang neergezet. Als u heeft aangegeven dat u een nacht blijft, laten we uw auto op de parkeerplaats staan.

Betalen

U betaalt voor de parkeerservice 6 euro per keer. Dit is inclusief het parkeergeld. Laat u uw auto langer dan één dag staan, dan betaalt u voor iedere extra dag ook weer 6 euro. Vanwege de veiligheid van onze medewerkers is het alleen mogelijk om met pin te betalen.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: