Rijnstate Arnhem
Medewerkster met headset in klant contact centrum

Parkeerservice Rijnstate Arnhem

Rijnstate Arnhem heeft een parkeerservice. U stapt voor de hoofdingang van het ziekenhuis uit en wij parkeren uw auto voor u. Hierdoor hoeft u niet meer van de parkeerplaats naar het ziekenhuis te lopen en kunt u meteen naar uw afspraak in het ziekenhuis.

Hoe werkt de parkeerservice?

U rijdt met uw auto naar de hoofdingang van het ziekenhuis. Hier parkeert u de auto onder de overkapping. Een gastvrouw of gastheer in een blauwe jas komt naar u toe en neemt uw autosleutel in ontvangst. U ontvangt een afgiftebewijs dat u goed moet bewaren. Vervolgens kunt u naar uw afspraak in het ziekenhuis gaan en zet de gastvrouw of gastheer uw auto voor u in de parkeergarage.

Als u klaar bent in het ziekenhuis, meldt u zich bij een gastvrouw of gastheer. U geeft uw afgiftebewijs en kunt even gaan zitten. De gastvrouw of gastheer haalt uw auto op van de parkeerplaats en rijdt deze voor de hoofdingang van het ziekenhuis. U rekent af via een mobiele pinautomaat, ontvangt uw autosleutel en kunt naar huis.

Wat moet u weten?

De parkeerservice van het ziekenhuis is van maandag t/m vrijdag beschikbaar van 8.00 tot 16.30 uur. Bent u pas na 16.30 uur klaar in het ziekenhuis, dan kunt u zich melden bij de Receptie. Bij de Receptie betaalt u en krijgt u uw sleutel. Een gastvrouw of gastheer heeft uw auto om 16.30 uur al voor u bij de hoofdingang neergezet. Als u heeft aangegeven dat u een nacht blijft, laten we uw auto op de parkeerplaats staan.

Betalen

U betaalt voor de parkeerservice 6 euro per keer. Dit is inclusief het parkeergeld. Laat u uw auto langer dan één dag staan, dan betaalt u voor iedere extra dag ook weer 6 euro. Vanwege de veiligheid van onze medewerkers is het alleen mogelijk om met pin te betalen.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: