Specialismen
Patiënte met arts en verpleegkundige in behandelkamer

Apotheek

Rijnstate heeft verschillende apotheken: de Rijnstate Poli-apotheek Arnhem en Velp en de ziekenhuisapotheek. Ook is in Rijnstate Arnhem de Dienstapotheek Arnhem gevestigd.

Rijnstate Poli-apotheek Arnhem en Velp

Bij onze Poli-apotheek kunt u direct na een polikliniekbezoek terecht voor uw geneesmiddelen. Ook na uw ontslag uit het ziekenhuis kunt u hier uw medicatie ophalen. Als u Rijnstate Arnhem binnenkomt via de hoofdingang, vindt u de Rijnstate Poli-apotheek Arnhem meteen aan de linkerkant. De Rijnstate Poli-apotheek Velp vindt u in Rijnstate Velp op de begane grond, rechts naast het trappenhuis. 

Ziekenhuisapotheek Rijnstate

De ziekenhuisapotheek zorgt voor de medicatie voor patiënten die in het ziekenhuis zijn opgenomen. De ziekenhuisapotheek beschikt over een eigen ISO15189-geaccrediteerd laboratorium: het Laboratorium Klinische Farmacie (LKF).

Dienstapotheek Arnhem

Buiten de openingstijden van de poli-apotheken kunt u voor spoedgevallen terecht bij de Dienstapotheek Arnhem. U vindt de Dienstapotheek Arnhem naast onze Spoedeisende Hulp in Rijnstate Arnhem. Volg bij Rijnstate Arnhem de borden Spoedeisende Hulp.

 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: