Specialismen
Wachtruimte met patiënten zittend en arts en verpleegkundige lopend

Allergiecentrum

Wat is het Rijnstate Allergiecentrum?

Het Rijnstate Allergiecentrum is een nieuw multidisciplinair centrum in de regio, dat is ontstaan uit Rijnstate en de Allergologie Praktijk Arnhem. In het centrum wordt de deskundigheid van Rijnstate gebundeld met de deskundigheid van de voormalige Allergologie Praktijk Arnhem. Samen verbeteren en bouwen wij onze deskundigheid verder uit. Het Rijnstate Allergiecentrum is gevestigd op de locatie en Rijnstate Arnhem.

Voor wie?

Het Rijnstate Allergiecentrum is gespecialiseerd in alle soorten allergische aandoeningen en overgevoeligheden, zoals hooikoorts, astma, geneesmiddelenallergie, voedselallergie, wespengif-allergie en beroepsallergie.

Welke specialisten werken er?

In het Rijnstate Allergiecentrum wordt zorg geleverd op een hoog niveau. Met een multidisciplinair team zorgen wij ervoor dat u op het juiste moment de juiste specialist ziet en dat u op het juiste moment de juiste behandeling krijgt. De volgende specialisten werken in dit centrum: internist-allergologen, een kinderarts-allergoloog, kinderartsen, KNO-artsen, dermatologen en longartsen. Daarbij worden zij ondersteund door de klinisch chemici, gespecialiseerd verpleegkundigen, diëtisten en spreekuurassistenten.

Het Rijnstate Allergiecentrum werkt nauw samen met de Wageningen Universiteit in onderzoek naar nieuwe diagnostiek en behandelingen en in onderwijs.

Wat zijn de voordelen van het centrum?

Uiteraard is het de missie van het Rijnstate Allergiecentrum om goede zorg te bieden. Daarnaast willen we onze zorg verbeteren door wetenschappelijk onderzoek te doen en diverse zorgprofessionals onderwijs te geven. Hierdoor profiteert u sneller van nieuwe kennis en expertise die we opdoen, zoals vernieuwende diagnostiek en behandelingen.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: