Agenda zorgverleners

Webinar 'Een gezonde leefstijl voor kinderen'

Een gezonde leefstijl speelt een belangrijke rol in de behandeling van ziektes bij kinderen en het herstel daarvan. Voeding, beweging, ontspanning, slaap, sociale contacten en zingeving – het zijn allemaal factoren die een positieve invloed hebben op onder andere astma, de ziekte van Crohn, reuma, ADHD, chronische buikpijn, migraine en spanningshoofdpijn. Soms kan een gezonde leefstijl er zelfs voor zorgen dat minder medicijnen nodig zijn, of dat medicijnen minder bijwerkingen geven.

Wat kunt u verwachten?
Wat houdt een gezonde leefstijl nu precies in? Wat werkt en wat niet? Hoe kunt u daar samen met uw familie aan werken? Wat is belangrijk tijdens of na een behandeling in het ziekenhuis? 

Op deze vragen krijgt u praktische antwoorden. Aan het woord komen verschillende zorgprofessionals van de afdeling Kindergeneeskunde van Rijnstate en ook externe sprekers. Zoals Lili Genee, die diverse boeken over voeding schreef, en hoogleraar Erik Scherder over het belang van bewegen. U kunt zelf ook vragen stellen.

Voor wie is dit webinar?
Dit webinar is voor ouders/verzorgers, zorgprofessionals en iedereen die meer wil weten over een gezonde leefstijl voor kinderen. 

Wanneer?
Dit webinar vindt plaats op dinsdag 27 februari van 20.00 - 21.00 uur.

Na uw aanmelding ontvangt u van ons een link waarmee u kunt deelnemen. 

Meld u hier aan

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: