Twee dames tijdens workshop look good feel better

Workshop uiterlijke verzorging voor patiënten met kanker

Kanker is een ziekte met ingrijpende gevolgen. Lichamelijk en emotioneel vormt het hele traject van ziek zijn een grote belasting. Als dan ook uw uiterlijk nog eens verandert door uw behandeling, kan dat invloed hebben op uw zelfvertrouwen. Om patiënten met kanker extra te ondersteunen tijdens de vaak zware behandeling is het Oncologisch Centrum van Rijnstate, samen met de Stichting Look Good Feel Better, voor haar patiënten gestart met workshops uiterlijke verzorging.

Zelf aan de slag tijdens deze workshop

Tijdens de workshop 'Look Good Feel Better’ krijgt u tips en adviezen van beautyprofessionals over huidverzorging en make-up. Wat is de beste verzorging voor uw huid? Hoe maakt u zich op wanneer uw wenkbrauwen en wimpers zijn uitgevallen door uw behandeling? Ook geeft een haarwerker informatie over pruiken en het gebruik van sjaals en andere hoofdbedekking.

Tijdens deze twee uur durende workshop kunt u vragen stellen over uw veranderende uiterlijk. Ook gaat u zelf aan de slag zodat u stap voor stap in de vingers krijgt hoe u er weer uitziet als uzelf. En dat geeft zelfvertrouwen.

Datum: Woendag 29 november 2023
Tijd:
10.00 tot 12.00 uur
Kosten:
gratis
Locatie: Rijnstate Arnhem

Deelnemen?

Wilt u ook graag deelnemen aan de workshops? Stuur dan een e-mail naar lookgoodfeelbetter@rijnstate.nl. Vermeld in de e-mail uw naam, telefoonnummer en eventueel patientnummer. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 

Terug naar agendaoverzicht

Wilt u deelnemen aan deze workshop? 

Meld u hier aan
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: