Laatste informatie over het coronavirus

Webinar 'De kracht van een gezonde leefstijl' - Goede voeding en beweging bij reuma

Op dinsdag 12 oktober is het Wereldreumadag. Die dag organiseert Reumapatiëntenvereniging Arnhem samen met Rijnstate het webinar ‘De kracht van een gezonde leefstijl!’ over goede voeding en beweging bij reuma. Het webinar start om 19.30 en duurt tot 20.30 uur.

In dit webinar praat een reumatoloog van Rijnstate u bij over de nieuwste (behandel)ontwikkelingen. Cisca Mosselman, diëtist Rijnstate gaat in op de invloed van voeding op reumatische klachten.

Bewegingswetenschapper en fysiotherapeut, Hans Bloo licht toe welk effect bewegen heeft op reuma. Antoinette van het Hul is leefstijlcoach en zelf reumapatiënt, zij weet als geen ander wat leefstijlverandering kan opleveren. Tijdens het webinar is er alle ruimte om zelf actief deel te nemen en uw vragen te stellen.

Voor wie?

Heeft u reuma? Of kent u iemand met reuma? Iedereen die belangstelling heeft voor dit onderwerp kan deelnemen aan het webinar! Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar webinarrpv@gmail.com
U ontvangt een link zodat u eenvoudig kunt deelnemen op dinsdag 12 oktober.

Meer weten?

Kijk op de website van Reumapatiëntenvereniging Arnhem.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: