Lege stoelen in diverse kleuren die opgesteld staan voor een congres
Laatste informatie over het coronavirus

Voorlichtingsavond over maagverkleining - digitaal via TEAMS

U denkt erover om u aan te melden voor een maagverkleining. Dan is het goed om te weten wat u allemaal te wachten staat. Wilt u meer weten over een maagverkleinend traject bij Vitalys? Neem dan deel aan de digitale voorlichtingsavond via Microsoft TEAMS op 7 juli.

In 2021 organiseert Vitalys een aantal voorlichtingsavonden. Ze doen dit in Velp, Zwolle en Hengelo (O). Dit jaar zijn er ook digitale bijeenkomsten via videobellen (Microsoft TEAMS). Tijdens deze avonden hoort u meer over het hele traject en de operatie. Ook krijgt u antwoord op uw vragen. De bijeenkomst is vooral bedoeld voor mensen met obesitas en hun partners, familie of vrienden. Maar iedereen die geïnteresseerd is, is van harte welkom.

Wanneer? Woensdag 7 juli 2021
Hoe laat? 9.30 uur
Kosten? Gratis
Waar? Digitaal via Microsoft TEAMS
Aanmelden? Inschrijven kan via dit formulier op de website van Vitalys. U ontvangt enkele dagen voor de bijeenkomst een link om deel te kunnen nemen.

 

Logo Vitalys kliniek tegen overgewicht

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: