Lege stoelen in diverse kleuren die opgesteld staan voor een congres
Laatste informatie over het coronavirus

Voorlichtingsavond over maagverkleining - digitaal via TEAMS

U denkt erover om u aan te melden voor een maagverkleining. Dan is het goed om te weten wat u allemaal te wachten staat. Wilt u meer weten over een maagverkleinend traject bij Vitalys? Neem dan deel aan de digitale voorlichtingsavond via Microsoft TEAMS op 17 november.

In 2021 organiseert Vitalys een aantal voorlichtingsavonden. Ze doen dit in Velp, Zwolle en Hengelo (O). Dit jaar zijn er ook digitale bijeenkomsten via videobellen (Microsoft TEAMS). Tijdens deze avonden hoort u meer over het hele traject en de operatie. Ook krijgt u antwoord op uw vragen. De bijeenkomst is vooral bedoeld voor mensen met obesitas en hun partners, familie of vrienden. Maar iedereen die geïnteresseerd is, is van harte welkom.

Wanneer? Woensdag 17 november 2021
Hoe laat? 19.00 uur
Kosten? Gratis
Waar? Digitaal via Microsoft TEAMS
Aanmelden? Inschrijven kan via dit formulier op de website van Vitalys. U ontvangt enkele dagen voor de bijeenkomst een link om deel te kunnen nemen.

 

Logo Vitalys kliniek tegen overgewicht

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: