Laatste informatie over het coronavirus

Rijnstate Collegetour 'Koplopers in de zorg' met Frank Bosch

Op dinsdag 26 oktober is Frank Bosch te gast in de Rijnstate Collegetour 'Koplopers in de zorg', een nieuwe serie korte webinars waarin onze hoogleraren centraal staan. Dit is deel 1. De collegetour is voor iedereen toegankelijk, kijken dus! 

Rijnstate Collegetour, koplopers in de zorg. Dat is de naam van een serie webinars waarin de hoogleraren van Rijnstate vertellen over vakgebied. Stuk voor stuk bouwen zij met hun baanbrekend en vernieuwende onderzoek aan de toekomst van onze zorg!

We zijn er trots op om als topklinisch algemeen ziekenhuis zo veel hoogleraren in huis te hebben. Het bevestigt het innovatieve en wetenschappelijke karakter van ons ziekenhuis. De hoogleraren praten behalve over hun werk ook over wat hen persoonlijk drijft. De webinars zijn voor iedereen toegankelijk (via Zoom) en gratis te volgen. 

Hoogleraar Frank Bosch trapt de tour af!


Frank Bosch is gespecialiseerd in de opvang en behandeling van acuut zieke patiënten, in het bijzonder met behulp van mobiele echografie. Hij werkt als hoogleraar en intensivist zowel in Radboudumc als in Rijnstate. Tijdens het college laat hij het mobiele echoapparaat zien en praat hij je bij over de nieuwe mogelijkheden die dit met zich meebrengt in de acute zorg. 

U kunt het college online volgen en als u dat wilt, kunt u daarna nog live een vraag stellen. 

Datum: dinsdag 26 oktober, van 19.30 tot 20.15 uur. 

Deelnemen?

U kunt op dinsdag 26 oktober vanaf 19.30 uur deelnemen via deze link
 

Rijnstate heeft op dit moment 7 hoogleraren. Bekijk hier wie dit zijn.

 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: