Laatste informatie over het coronavirus

Informatiemiddag over tinnitus

Heeft u tinnitus en heeft u behoefte aan meer informatie? Het Audiologisch Centrum van Kentalis en KNO-artsen van Rijnstate organiseren speciale informatiebijeenkomsten over dit onderwerp.

Tinnitus (oorsuizen) komt bij heel veel mensen voor. Er zijn maar weinig mensen die weten wat tinnitus precies is, hoe het kan ontstaan en wat de gevolgen kunnen zijn. Uit de praktijk blijkt dat tinnitus vaak niet te verhelpen is, dit moet echter eerst door de KNO-arts onderzocht worden. Bij blijvende tinnitusklachten kunnen problemen in het persoonlijk en auditief functioneren ontstaan. Als dit bij u het geval is, kunnen wij u helpen om deze klachten te onderzoeken en zoveel mogelijk te verlichten. Ook kunt u leren omgaan mét deze klachten.

Programma

Tijdens deze middag vertellen een KNO-arts, een audioloog en een psycholoog u alles over tinnitus; de medische- en audiologische achtergrond, de mogelijkheden tot verlichting van de klachten en de training ‘Leren omgaan met tinnitus’ komen aan de orde. Tijdens de pauze kunt u (als u dat wenst) met andere bezoekers tips en ideeën uitwisselen. Daarnaast krijgt u informatie over onze behandelmogelijkheden en kunt u aangeven of u eventueel aanvullende hulp wenst.

Waar en wanneer?

Datum: donderdag 8 oktober 2020
Tijdstip: 16.00 - 17.30 uur
Plaats: Rijnstate Arnhem, Auditorium

Aanmelden

U kunt deze informatiemiddag gratis en vrijblijvend bijwonen. Wel moet u zich vooraf digitaal aanmelden door een mail te sturen naar ACGelderland@kentalis.nl. Vermeld in uw mail voor welke datum u zich aanmeldt en met hoeveel personen u komt.

 

De informatiemiddag over tinnitus wordt ook georganiseerd op:

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: