Laatste informatie over het coronavirus

Informatiedag Bevallen@Arnhem

Vijf keer per jaar kunnen zwangere vrouwen en hun partners die zich goed willen voorbereiden op de bevalling op zaterdag terecht in Rijnstate Arnhem. Het Verloskundig Samenwerkings Verband (VSV) Arnhem organiseert dan de informatiedag Bevallen@Arnhem.

Tussen 10.00 en 16.00 uur is er een uitgebreid programma, waarbij alle VSV-leden vertegenwoordigd zijn. Er worden presentaties gegeven over wat u kunt verwachten bij een bevalling, de medische bevalling, het kraambed en over baringspijn en de pijnstillingsmogelijkheden. Daarnaast krijgt u een rondleiding op een verloskamer en is er een kraampjesmarkt. De toegang is gratis.

Zaterdag 21 november is er weer een informatiedag Bevallen@Arnhem.

Verloskamer in Rijnstate Arnhem
Verloskamer in Rijnstate Arnhem

Programma

Er zijn onder andere presentaties en informatiesessies over de bevalling, baringspijn en mogelijkheden voor pijnbestrijding, het kraambed en voeding voor de baby. Ook wordt er praktische informatie gegeven, zoals 'wat neem ik mee naar het ziekenhuis' en 'waar en wanneer moet ik me melden'.

De presentaties worden meerdere keren per dag gegeven. Bekijk het volledige programma, met de exacte tijden van de presentaties.

Loop gewoon binnen!

Aanmelden is niet nodig. U kunt gewoon binnenlopen op een tijd dat het u uitkomt en de presentaties bijwonen die voor u interessant zijn. Wij adviseren u wel om op tijd te komen. Als de zaal vol is dan sluiten we de deuren. Wij raden het af om (kleine) kinderen mee te nemen naar de informatiedag vanwege het informatieve karakter van de presentaties.

Locatie

De informatiedag Bevallen@Arnhem vindt plaats in Rijnstate Arnhem, Wagnerlaan 55 in Arnhem.

Kijk op www.rijnstate.nl/bevallen voor meer informatie over de informatiedag Bevallen@Arnhem en alle data in 2020.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: