Twee dames tijdens workshop look good feel better
Laatste informatie over het coronavirus

GEANNULEERD: Workshop uiterlijke verzorging voor patiënten met kanker

De geplande workshop uiterlijke verzorging voor patiënten met kanker op woensdag 22 april gaat niet door! Rijnstate heeft besloten om alle bijeenkomsten en evenementen op onze locaties voorlopig te annuleren. Dit doen we uit voorzorg vanwege het coronavirus. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Zelf aan de slag tijdens deze workshop

Tijdens de workshop 'Look Good Feel Better’ krijgt u tips en adviezen van beautyprofessionals over huidverzorging en make-up. Wat is de beste verzorging voor uw huid? Hoe maakt u zich op wanneer uw wenkbrauwen en wimpers zijn uitgevallen door uw behandeling? Ook geeft een haarwerker informatie over pruiken en het gebruik van sjaals en andere hoofdbedekking.

Tijdens deze twee uur durende workshop kunt u vragen stellen over uw veranderende uiterlijk. Ook gaat u zelf aan de slag zodat u stap voor stap in de vingers krijgt hoe u er weer uitziet als uzelf. En dat geeft zelfvertrouwen.

Datum: Woensdag 22 april 2020
Tijd:
10.00 tot 12.00 uur
Kosten:
gratis
Locatie: Rijnstate Arnhem

Deze workshop wordt mede mogelijk gemaakt door het Rijnstate Vriendenfonds.

Terug naar agendaoverzicht

Wilt u deelnemen aan deze workshop?

Meld u dan snel aan!
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: