1. Voorlichtingsavond 'De behandeling van morbide obesitas'

Voorlichtingsavond 'De behandeling van morbide obesitas'

In 2018 organiseren Vitalys en de Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) drie voorlichtingsavonden over de behandeling van morbide obesitas (ernstig overgewicht). De avonden zijn op 28 mei en 11 september. Op deze avonden vertellen we u meer over het hele traject en de operatie. Ook willen we graag al uw vragen beantwoorden. De bijeenkomst is vooral bedoeld voor mensen met obesitas en hun partners, familie of vrienden. Maar iedereen die geïnteresseerd is, is van harte welkom.

28 mei
Hoe laat? 
19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur)
Kosten? 
Gratis
Waar? Rijnstate Velp, Pres. Kennedylaan 100 in Velp, Zaal Rhederoord (tweede etage)

U denkt erover om u aan te melden voor een maagverkleining. Dan is het goed om te weten wat u allemaal te wachten staat. Want als u voor een behandeling in aanmerking komt, gaat u een heel ingrijpende tijd tegemoet. Er verandert veel in uw leven. Wij vinden dat de eerste stap begint bij een goede voorbereiding. Kom daarom naar onze voorlichtingsavond. We hopen daar al uw vragen te kunnen beantwoorden, zodat u een goede keuze kunt maken.

Aanmelden voorlichtingsavond

De bijeenkomst vindt plaats in Rijnstate Velp (Zaal Rhederoord). We starten om 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur). U kunt u opgeven via het inschrijfformulier. Uw partner, familielid, vriend of vriendin is natuurlijk ook van harte welkom.

Schrijf u nu in!