Rijnstate

Agendaoverzicht

Hier vindt u aankomende bijeenkomsten en/of evenementen van Rijnstate. LET OP: veel bijeenkomsten gaan de komende tijd niet door!
GEANNULEERD: Informatiemiddag over tinnitus
25-06-2020, 16.00 uur

De geplande informatiemiddag over tinnitus op 25 juni gaat niet door! Rijnstate heeft besloten om alle bijeenkomsten en evenementen op onze locaties voorlopig te annuleren. Dit doen we uit voorzorg vanwege het coronavirus. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Lees meer
Babyvoetjes
GEANNULEERD: Informatiedag Bevallen@Arnhem
27-06-2020, 0.00 uur

De geplande informatiedag Bevallen@Arnhem op 27 juni gaat niet door! Rijnstate heeft besloten om alle bijeenkomsten en evenementen op onze locaties voorlopig te annuleren. Dit doen we uit voorzorg vanwege het coronavirus. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Lees meer
Babyvoetjes
Nieuw! Digitale informatiedag Bevallen@Arnhem
04-07-2020, 23.59 uur

Vanaf zaterdag 27 juni zijn op onze website www.rijnstate.nl/bevallen onder meer filmpjes beschikbaar over alles wat u kunt verwachten rond de bevalling. Op deze manier kunnen zwangeren en hun partners zich toch goed voorbereiden op de bevalling.

Lees meer
Lege stoelen in diverse kleuren die opgesteld staan voor een congres
Voorlichtingsavond over maagverkleining - digitaal via ZOOM
16-07-2020, 19.00 uur

U denkt erover om u aan te melden voor een maagverkleining. Dan is het goed om te weten wat u allemaal te wachten staat. Wilt u meer weten over een maagverkleinend traject bij Vitalys? Neem dan deel aan de digitale voorlichtingsavond via ZOOM op 16 juli.

Lees meer
Lege stoelen in diverse kleuren die opgesteld staan voor een congres
Voorlichtingsavond over maagverkleining in Velp
01-09-2020, 19.00 uur

U denkt erover om u aan te melden voor een maagverkleining. Dan is het goed om te weten wat u allemaal te wachten staat. Wilt u meer weten over een maagverkleinend traject bij Vitalys? Kom naar de voorlichtingsavond op 1 september in Velp!

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: