Rijnstate

Agendaoverzicht

Hier vindt u aankomende bijeenkomsten en/of evenementen van Rijnstate.
Bijeenkomst voor partners van jonge mensen met kanker
05-10-2022, 19.30 uur

Het Nationaal AYA Jong & Kanker Zorgnetwerk en Stichting Jongeren en Kankeren organiseren AYA Naastenbijeenkomsten. Ze doen dit in samenwerking met Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG), het Erasmus MC en Amsterdam UMC. 

Lees meer
Bijeenkomst voor ouders van jonge mensen met kanker
08-10-2022, 11.00 uur

Het Nationaal AYA Jong & Kanker Zorgnetwerk en Stichting Jongeren en Kankeren organiseren AYA Naastenbijeenkomsten. Ze doen dit in samenwerking met Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG), Erasmus MC en Amsterdam UMC. 

Lees meer
Informatieavond Reumatische hand
12-10-2022, 19.30 uur

Op 12 oktober is het Wereldreumadag. Op deze dag organiseert Reuma Patiënten Vereniging Arnhem in samenwerking met Rijnstate een informatieavond over de reumatische hand. Wat veroorzaakt pijn? Hoe kun je zo goed mogelijk met de handgewrichten omgaan? Welke behandelmogelijkheden zijn er?

Lees meer
Rijnstate Collegetour 'Koplopers in de zorg' met Michel Reijnen
17-10-2022, 19.30 uur

Rijnstate Collegetour, koplopers in de zorg. Dat is de naam van een serie webinars waarin de hoogleraren van Rijnstate vertellen over vakgebied. Stuk voor stuk bouwen zij met hun baanbrekend en vernieuwende onderzoek aan de toekomst van onze zorg!

We zijn er trots op om als topklinisch algemeen ziekenhuis zo veel hoogleraren in huis te hebben. Het bevestigt het innovatieve en wetenschappelijke karakter van ons ziekenhuis. De hoogleraren praten behalve over hun werk ook over wat hen persoonlijk drijft. De webinars zijn voor iedereen toegankelijk en gratis te volgen. 

Lees meer
Informatiebijeenkomst 'Een maagverkleining in de strijd tegen je overgewicht'
18-10-2022, 9.30 uur

U denkt erover om u aan te melden voor een maagverkleining. Dan is het goed om te weten wat u allemaal te wachten staat. Wilt u meer weten over een maagverkleinend traject bij Vitalys? Neem dan deel aan de digitale informatiebijeenkomst op 18 oktober 2022.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via:

Komt u op bezoek bij uw naaste?

Draag dan een mondneusmasker.

De mondneusmaskers zijn gratis te verkrijgen bij de hoofdingang van ons ziekenhuis en op alle verpleegafdelingen.

Namens onze patiënten: dank voor uw medewerking!