1. Agendaoverzicht
Rijnstate

Agendaoverzicht

Hier vindt u aankomende bijeenkomsten en/of evenementen van Rijnstate
Lege stoelen in diverse kleuren die opgesteld staan voor een congres
Voorlichtingsavond over maagverkleining in Velp
08-05-2019, 19.00 uur

U denkt erover om u aan te melden voor een maagverkleining. Dan is het goed om te weten wat u allemaal te wachten staat. Wilt u meer weten over een maagverkleinend traject bij Vitalys? Kom naar de voorlichtingsavond op 8 mei in Velp!

Lees meer
Lege stoelen in diverse kleuren die opgesteld staan voor een congres
Informatieavond over de ziekte van Dupuytren
17-06-2019, 18.45 uur

Samen met de Stichting Dupuytren Nederland organiseren we op maandag 17 juni 2019 een informatieavond over de ziekte van Dupuytren in Rijnstate Arnhem. Verschillende specialisten vertellen over de ziekte van Dupuytren, mogelijkheden voor behandeling, de behandeling na een ingreep of operatie en onderzoek naar deze aandoening. Vanuit Rijnstate is plastisch chirurg en handchirurg drs. Flip van Alphen aanwezig.

Lees meer
Twee dames tijdens workshop look good feel better
Workshop uiterlijke verzorging voor patiënten met kanker
19-06-2019, 10.00 uur

Kanker is een ziekte met ingrijpende gevolgen. Lichamelijk en emotioneel vormt het hele traject van ziek zijn een grote belasting. Als dan ook uw uiterlijk nog eens verandert door uw behandeling, kan dat invloed hebben op uw zelfvertrouwen. Om patiënten met kanker extra te ondersteunen tijdens de vaak zware behandeling is het Oncologisch Centrum van Rijnstate, samen met de Stichting Look Good Feel Better, voor haar patiënten gestart met workshops uiterlijke verzorging.

Lees meer
Informatiemiddag over tinnitus
19-06-2019, 16.00 uur

Heeft u tinnitus en heeft u behoefte aan meer informatie? Het Audiologisch Centrum van Kentalis en KNO-artsen van Rijnstate organiseren speciale informatiebijeenkomsten over dit onderwerp.

Lees meer
Operatie gastric bypass
Informatieavond over contourherstellende chirurgie
19-06-2019, 19.00 uur

Omdat we veel vragen krijgen over eventuele mogelijkheden voor contourherstellende chirurgie na een maagverkleinende operatie, organiseert Vitalys, kliniek tegen overgewicht op woensdag 19 juni samen met Nieuwe Ik en plastisch chirurg Henriëtte Kroese-Deutman van Rijnstate een informatieavond.

Lees meer