1. Agendaoverzicht
Rijnstate

Agendaoverzicht

Hier vindt u aankomende bijeenkomsten en/of evenementen van Rijnstate
Lege stoelen in diverse kleuren die opgesteld staan voor een congres
Informatiebijeenkomst 'Chronische pijn en bewegen bij reuma'
12-10-2017, 19.00 uur

Op donderdag 12 oktober 2017 (Wereld Reumadag) organiseert de Reuma Patiënten Vereniging Arnhem en omgeving in samenwerking met Rijnstate een informatieavond over het thema ‘chronische pijn en bewegen bij reuma’.

Lees meer
Patiënte zit in het Atrium Arnhem op de bank en kijkt op smartphone
Diabetescafé thema 'werk'
21-10-2017, 10.00 uur

Diabetesvereniging Nederland, regio Gelre organiseert voor alle mensen met diabetes, hun naasten en iedereen die meer over diabetes wil weten een drietal diabetescafés.

Lees meer
MDL verpleegkundige en patiënte in gesprek in de spreekkamer
Themabijeenkomst medicatie, hypnotherapie en alternatieve geneeswijzen bij IBD
01-11-2017, 19.30 uur

Samen met de regio Gelderland van de Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland organiseert het Rijnstate Crohn en Colitis Centrum een bijeenkomst over medicatie, hypnotherapie en alternatieve geneeswijzen bij Inflammatory Bowel Disease (IBD).

Lees meer
Landelijke Vaatdag
11-11-2017, 12.30 uur

De Hart&Vaatgroep (diagnosegroep Perifeer Arterieel Vaatlijden) organiseert samen met het Rijnstate Vasculair Centrum de Landelijke Vaatdag op onze locatie Arnhem. Hebt u belangstelling voor de nieuwste ontwikkelingen in de vasculaire zorg, dan bent u van harte welkom.

Lees meer
Wereld COPD-dag: informatiestand in Arnhem
15-11-2017, 8.30 uur

Tijdens Wereld COPD-dag op woensdag 15 november organiseren wij een informatiedag over COPD. U kunt van 8.30 tot 16.30 uur in de centrale hal van Rijnstate Arnhem terecht voor informatie over de ziekte en de behandeling, een longfunctietest en voor advies over stoppen met roken. 

Lees meer