Rijnstate

Agendaoverzicht

Hier vindt u aankomende bijeenkomsten en/of evenementen van Rijnstate. LET OP: veel bijeenkomsten gaan de komende tijd niet door!
Babyvoetjes
Nieuw! Digitale informatiedag Bevallen@Arnhem
04-07-2020, 23.59 uur

Vanaf zaterdag 27 juni zijn op onze website www.rijnstate.nl/bevallen onder meer filmpjes beschikbaar over alles wat u kunt verwachten rond de bevalling. Op deze manier kunnen zwangeren en hun partners zich toch goed voorbereiden op de bevalling.

Lees meer
Lege stoelen in diverse kleuren die opgesteld staan voor een congres
GEANNULEERD: Voorlichtingsavond over maagverkleining in Hengelo
07-10-2020, 19.00 uur

De geplande voorlichtingsavond over maagverkleining op woensdag 7 oktober gaat niet door. Dit doen we uit voorzorg vanwege het coronavirus. Als alternatief organiseert Vitalys op woensdag 14 oktober een digitale voorlichtingsavond, deze is terug te vinden in onze agenda.

 

Lees meer
Lege stoelen in diverse kleuren die opgesteld staan voor een congres
Voorlichtingsavond over maagverkleining - digitaal via ZOOM
14-10-2020, 19.00 uur

U denkt erover om u aan te melden voor een maagverkleining. Dan is het goed om te weten wat u allemaal te wachten staat. Wilt u meer weten over een maagverkleinend traject bij Vitalys? Neem dan deel aan de digitale voorlichtingsavond via ZOOM op 14 oktober.

Lees meer
Lege stoelen in diverse kleuren die opgesteld staan voor een congres
GEANNULEERD: Voorlichtingsavond over maagverkleining in Zwolle
05-11-2020, 19.00 uur

De geplande voorlichtingsavond over maagverkleining op donderdag 5 november gaat niet door. Dit doen we uit voorzorg vanwege het coronavirus. Als alternatief organiseert Vitalys op woensdag 14 oktober een digitale voorlichtingsavond, deze is terug te vinden in onze agenda.

Lees meer
Lege stoelen in diverse kleuren die opgesteld staan voor een congres
Voorlichtingsavond over maagverkleining in Velp
10-12-2020, 19.00 uur

U denkt erover om u aan te melden voor een maagverkleining. Dan is het goed om te weten wat u allemaal te wachten staat. Wilt u meer weten over een maagverkleinend traject bij Vitalys? Kom naar de voorlichtingsavond op 10 december in Velp!

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: