1. Agendaoverzicht
Rijnstate

Agendaoverzicht

Hier vindt u aankomende bijeenkomsten en/of evenementen van Rijnstate
Man slapen
Informatiebijeenkomst ‘Is iedere apneupatiënt na adequate behandeling ook genezen?’
19-04-2018, 19.00 uur

Op donderdagavond 19 april organiseert de ApneuVereniging in samenwerking met Rijnstate een informatieavond over het onderwerp ‘Is iedere apneupatiënt na adequate behandeling ook genezen?’. De bijeenkomst duurt van 19.00 tot 21.30 uur.

Lees meer
Hart
Hart&Vaatcafé: hartfalen
22-05-2018, 18.30 uur

Rijnstate en de patiëntenvereniging Harteraad organiseren op dinsdagavond 22 mei samen het Hart&Vaatcafé met het thema 'hartfalen'. De informatiebijeenkomst is bedoeld voor iedereen met hartfalen, betrokkenen en andere geïnteresseerden. De toegang is gratis.

Lees meer
Voorlichtingsavond 'De behandeling van morbide obesitas'
28-05-2018, 19.00 uur

In 2018 organiseren Vitalys en de Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) drie voorlichtingsavonden over de behandeling van morbide obesitas (ernstig overgewicht). De avonden zijn op 28 mei en 11 september. Op deze avonden vertellen we u meer over het hele traject en de operatie. Ook willen we graag al uw vragen beantwoorden. De bijeenkomst is vooral bedoeld voor mensen met obesitas en hun partners, familie of vrienden. Maar iedereen die geïnteresseerd is, is van harte welkom.

Lees meer
Twee dames tijdens workshop look good feel better
Workshop uiterlijke verzorging voor patiënten met kanker
06-06-2018, 10.00 uur

Kanker is een ziekte met ingrijpende gevolgen. Lichamelijk en emotioneel vormt het hele traject van ziek zijn een grote belasting. Als dan ook uw uiterlijk nog eens verandert door uw behandeling, kan dat invloed hebben op uw zelfvertrouwen. Om patiënten met kanker extra te ondersteunen tijdens de vaak zware behandeling is het Oncologisch Centrum van Rijnstate, samen met de Stichting Look Good Feel Better, voor haar patiënten gestart met workshops uiterlijke verzorging.

Lees meer
Verloskamer bad 2 verpleegkundigen
Informatiedag Bevallen@Arnhem
23-06-2018, 10.00 uur

Vijf keer per jaar kunnen zwangere vrouwen en hun partners die zich goed willen voorbereiden op de bevalling op zaterdag terecht in Rijnstate Arnhem. Het Verloskundig Samenwerkings Verband (VSV) Arnhem organiseert dan de informatiedag Bevallen@Arnhem.

Lees meer