1. Agendaoverzicht
Rijnstate

Agendaoverzicht

Hier vindt u aankomende bijeenkomsten en/of evenementen van Rijnstate
Informatiemiddag over tinnitus
28-08-2019, 16.00 uur

Heeft u tinnitus en heeft u behoefte aan meer informatie? Het Audiologisch Centrum van Kentalis en KNO-artsen van Rijnstate organiseren speciale informatiebijeenkomsten over dit onderwerp.

Lees meer
Babyvoetjes
Informatiedag Bevallen@Arnhem
07-09-2019, 10.00 uur

Vijf keer per jaar kunnen zwangere vrouwen en hun partners die zich goed willen voorbereiden op de bevalling op zaterdag terecht in Rijnstate Arnhem. Het Verloskundig Samenwerkings Verband (VSV) Arnhem organiseert dan de informatiedag Bevallen@Arnhem.

Lees meer
Lege stoelen in diverse kleuren die opgesteld staan voor een congres
Informatiebijeenkomst Longfibrose
16-09-2019, 19.00 uur

Tijdens de Internationale Longfibrose Week in de derde week van september, organiseren verschillende ziekenhuizen een informatiebijeenkomst over longfibrose. Bij Rijnstate doen we dit op maandagavond 16 september. De toegang is gratis.

Lees meer
Vrouw kijkt naar vraagteken
Café Ethique: Moreel beraad, ervaar het zelf!
17-09-2019, 19.00 uur

Moreel beraad is een groepsgesprek over een ethische vraag. Die vraag wordt door een van de deelnemers aan de groep voorgelegd. Vervolgens gaan de deelnemers op gestructureerde wijze met de ethische vraag aan de slag.

Lees meer
Twee dames tijdens workshop look good feel better
Workshop uiterlijke verzorging voor patiënten met kanker
25-09-2019, 10.00 uur

Kanker is een ziekte met ingrijpende gevolgen. Lichamelijk en emotioneel vormt het hele traject van ziek zijn een grote belasting. Als dan ook uw uiterlijk nog eens verandert door uw behandeling, kan dat invloed hebben op uw zelfvertrouwen. Om patiënten met kanker extra te ondersteunen tijdens de vaak zware behandeling is het Oncologisch Centrum van Rijnstate, samen met de Stichting Look Good Feel Better, voor haar patiënten gestart met workshops uiterlijke verzorging.

Lees meer