Rijnstate

Agendaoverzicht

Hier vindt u aankomende bijeenkomsten en/of evenementen van Rijnstate. LET OP: veel bijeenkomsten gaan de komende tijd niet door!
Lege stoelen in diverse kleuren die opgesteld staan voor een congres
GEANNULEERD: Informatiebijeenkomst Hematon over chronische leukemie
31-03-2020, 19.00 uur

Deze bijeenkomst op dinsdag 31 maart 2020 gaat niet door! Rijnstate heeft besloten om alle bijeenkomsten en evenementen op onze locaties voorlopig te annuleren. Dit doen we uit voorzorg vanwege het coronavirus. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Lees meer
GEANNULEERD: Informatiemiddag over tinnitus
15-04-2020, 16.00 uur

De geplande informatiemiddag op zaterdag 15 april gaat niet door! Rijnstate heeft besloten om alle bijeenkomsten en evenementen op onze locaties voorlopig te annuleren. Dit doen we uit voorzorg vanwege het coronavirus. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Lees meer
Twee dames tijdens workshop look good feel better
GEANNULEERD: Workshop uiterlijke verzorging voor patiënten met kanker
22-04-2020, 10.00 uur

De geplande workshop uiterlijke verzorging voor patiënten met kanker op woensdag 22 april gaat niet door! Rijnstate heeft besloten om alle bijeenkomsten en evenementen op onze locaties voorlopig te annuleren. Dit doen we uit voorzorg vanwege het coronavirus. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Lees meer
Team Rijnstate Crohn en Colitis Centrum
GEANNULEERD: Informatieavond Crohn en colitis
22-04-2020, 19.30 uur

De geplande informatieavond op woensdag 22 april 2020 voor patiënten met de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa gaat niet door. Rijnstate heeft besloten om bijeenkomsten en evenementen op onze locaties voorlopig te annuleren. Dit doen we uit voorzorg vanwege het coronavirus. Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Lees meer
Informatiemiddag over tinnitus
25-06-2020, 16.00 uur

Heeft u tinnitus en heeft u behoefte aan meer informatie? Het Audiologisch Centrum van Kentalis en KNO-artsen van Rijnstate organiseren speciale informatiebijeenkomsten over dit onderwerp.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: