Rijnstate Video-afspraak
Wachtruimte met patiënten zittend en arts en verpleegkundige lopend
Laatste informatie over het coronavirus

Video-afspraak via FaceTalk

Hieronder vindt u handleidingen over de installatie en het gebruik van de app FaceTalk, tips bij het gebruik en een aantal veelgestelde vragen met antwoorden.

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig?

Heeft u technische vragen over de app FaceTalk? Of heeft u problemen tijdens het gebruik van de app? Neem dan contact op met de helpdesk van FaceTalk. De helpdesk is van maandag tot en met vrijdag te bereiken tussen 8.00 en 17.00 uur via telefoonnummer 088 - 2050 750.

Tips voor een video-afspraak

  • Zorg dat u de app FaceTalk al een tijd voor uw video-afspraak installeert op uw smartphone of tablet. Op een computer hoeft u de app niet te downloaden.
  • Zorg dat het geluid en de microfoon van uw smartphone, tablet of computer aanstaan, zodat u elkaar goed kunt verstaan.
  • Als u rustig praat is de kwaliteit van het geluid beter. Ook kunt u een koptelefoon of oordopjes gebruiken.
  • Zorg dat uw gezicht goed in beeld is. U kunt uw smartphone of tablet als het nodig is draaien.
  • Vraag uw zorgverlener iets opnieuw uit te leggen als u hem of haar niet goed heeft verstaan.
  • Zet uw eigen vragen op papier, zodat u niets vergeet.
  • Houd er rekening mee dat mensen aan uw kant kunnen meekijken of meeluisteren. Wilt u niet dat anderen uw gesprek volgen? Zorg dan dat u in een afgesloten ruimte bent als u een videoafspraak heeft.
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: