Menukaart Zoutbeperkt
Hieronder vindt u de inhoud van onze menukaart Zoutbeperkt voor lente/zomer 2024.
Ontbijt & lunch
Brood | eiwitten in gram per portie |
Fijn volkoren | 3 |
Bruin | 3 |
Wit | 3 |
Rozijnenbrood | 3 |
Broodvervanger | |
Knäckebrod | 1,5 |
Crunchy cruesli | 1 |
Ontbijtkoek | 0,5 |
Beschuit | 1,5 |
Beleg | |
Halvarine | 0 |
Margarine | 0 |
Jong belegen kaas 30+ | 7 |
Belegen kaas 48+ | 6 |
Komijnekaas 48+ | 4,5 |
Smeerkaas 15+ | 2,5 |
Filet Americain (vegetarisch) | 3 |
Pindakaas | 5,5 |
Bourgondische beenham | 3 |
Gebraden kippenvlees | 3 |
Saksische leverworst | 3 |
Jam (diverse smaken) | 0 |
Hagelslag | 0 |
Appelstroop | 0 |
Honing | 0 |
Pappen | |
Rijstepap | 4,5 |
Griesmeelpap | 4,5 |
Havermout | 4,5 |
Brinta | 4,5 |
Zuivel | eiwitten in gram per portie |
Kwark naturel | 15 |
Magere yoghurt | 9,5 |
Volle yoghurt | 8 |
Vanille vla | 5 |
Volle melk | 7 |
Halfvolle melk | 7 |
Karnemelk | 7 |
Sojadrink | 7 |
Magere drinkyoghurt | 6,5 |
Fruit en dranken | |
Fruit (diverse soorten) | 0 |
Tomaat | 0 |
Komkommer | 0 |
Limonadesiroop | 0 |
Suikervrije limonadesiroop | 0 |
Koffie | 0 |
Thee (diverse smaken) | 0 |
Diversen | |
Ei | 6 |
Peper | 0 |
Mayonaise | 0 |
Tussendoortjes | |
Zakje noten | |
Granenreep | |
Kwark (vruchten) | |
Kaasblokje |
Vegetarische gerechten
eiwitten in gram per portie | |
Penne Bolognese | 16 |
Gevulde paprika met tomatensaus, pijnboompitten en penne | 14 |
Omelet met zoetzure saus, roerbakgroenten met cashewnoten en basmatirijst | 18 |
Kikkererwtenschotel (vegan) | 14,5 |
Vegetarische quorn met tomaten-basilicumsaus, bonenmix en rösti | 20 |
Salade met tomaat, mozzarella, penne en balsamicodressing | 22,5 |
Visgerechten
eiwitten in gram per portie | |
Zalmfilet van de grill met Hollandaisesaus, broccoliroosjes en aardappelpuree | 24 |
Gebakken heekfilet met Hollandaisesaus, worteltjes en tuinkruidenpuree | 15 |
Vleesgerechten
eiwitten in gram per portie | |
Hachee met rode kool, appelmoes en aardappelpuree | 19 |
Babi pangang, sambalbonen en bami goreng met kroepoek | 23 |
Runderlapje met jus en stamppot paksoi perzik | 22 |
Gebraden boerengehaktbal met jus, rode bieten en gekookte aardappelen | 25 |
Gebakken kipfilet met jus, een mix van doperwten en wortelen en gebakken krielaardappelen | 26 |
Saté ajam, sajoerbonen en nasi goreng | 31 |
Surinaamse kip- en groentenschotel | 28 |
Kipsaucijs met jus en stamppot andijvie met spekjes | 22 |
Salade met kipfilet, penne en mosterddressing | 21 |
Bij de warme maaltijd serveren wij een heerlijke, frisse rauwkostsalade.
Nagerechten
Na de maaltijd serveren wij dagelijks een wisselend kwark of yoghurt dessert of een stuk vers fruit.