Eten en drinken in het ziekenhuis
Verschillende soorten groenten en fruit

Menukaart Makkelijk te kauwen

Hieronder vindt u de inhoud van onze menukaart Makkelijk te kauwen voor herfst/winter 2023-2024.

Ontbijt & lunch

Brood eiwitten in gram per portie
Fijn volkoren zonder korst 3
Bruin zonder korst 3
Wit zonder korst 3
Rozijnenbrood zonder korst 3
   
Broodvervanger  
Ontbijtkoek 0,5
   
Beleg  
Halvarine 0
Margarine 0
   
Komijnekaas 48+ 4,5
Belegen kaas 48+ 6
Kaas 30+ 7
Smeerkaas 15+ 2,5
   
Filet Americain (vegetarisch) 3
Pindakaas 4
   
Beenham 3
Runderrookvlees 3
Gebraden kippenvlees 3
Saksische leverworst 3
   
Jam (diverse smaken) 0
Hagelslag puur 0
Appelstroop 0
Honing 0
   
Pappen  
Rijstepap 4,5
Griesmeelpap 4,5
Havermout 4,5

 

Zuivel eiwitten in gram per portie
Kwark naturel 15
Magere yoghurt 9,5
Volle yoghurt 8
Vanille vla 5
   
Volle melk 7
Halfvolle melk 7
Karnemelk 7
Sojadrink 7
Magere drinkyoghurt 6,5
   
Fruit en dranken  
Fruit (diverse soorten) 0
Appelmoes 0
Limonadesiroop 0
Suikervrije limonadesiroop 0
Koffie 0
Thee (diverse smaken) 0
   
Diversen  
Gekookt ei 6
Zout 0
Peper 0
Mayonaise 0
Franse mosterd 0
Sambal 0
Tomatenketchup 0

De gerechten en producten op deze menukaart hebben een fijne, zachte structuur en zijn zoutarm. Stel zelf uw maaltijd samen uit de onderstaande producten of maak een keuze uit één van de menu's.

Hoofdgerechten

Vlees en vleesvervanger eiwitten in gram per portie
Gebraden Boerengehaktbal 16
Gebraden kipdijfilet met kruidenjasje 24
Hachee 11
Gestoofde runderlap 22
Omelet 10
   
Jus/saus  
Jus 0
Tuinkruidensaus 0
Pangangsaus 0
Groente eiwitten in gram per portie
Spinazie à la crême  3
Andijvie à la crême 1
Doperwten 5
Broccoliroosjes à la crême 3
Worteltjes 0,5
   
Zetmeel  
Aardappelpuree 1,5
Gekookte aardappels 2
Stamppot hutspot 2,5
Stamppot boerenkool 6

Wintersoep

Let op: verkrijgbaar van december 2023 t/m februari 2024.

  eiwitten in gram per portie
Erwtensoep glad gemalen 20

 

Menu's

  eiwitten in gram per portie
Penne Bolognese met Parmezaanse kaas 22
Omelet met zoetzure saus, oosterse groentenmix en basmatirijst 13
Zalmfilet van de grill met Hollandaisesaus, broccoliroosjes en aardappelpuree 24
Gebakken heekfilet met Hollandaisesaus, broccoliroosjes en aardappelpuree 18
Hachee met rode kool, appelmoes en aardappelpuree 19
Boerengehaktbal met jus, rode bieten en gekookte aardappelen 23
Kikkererwtenschotel 23
Hutspot met sukadelap 21

 

Nagerechten

Na de maaltijd serveren wij dagelijks een wisselend kwark dessert of een stuk vers fruit.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: