Eten en drinken in het ziekenhuis
Verschillende soorten groenten en fruit

Menukaart Dialyse

Hieronder vindt u de inhoud van onze menukaart Dialyse voor lente/zomer 2024.

Brood Zout (gram) per portie Fosfaat (mg) per portie
Fijn volkoren 0.29 50
Bruin 0.30 50
Wit 0.31 50
Rozijnenbrood 0.29 30
     
Broodvervanger  Zout (gram) per portie  Fosfaat (mg) per portie
Knäckebrod 0.15 30
Ontbijtkoek 0.17 30
Beschuit 0.04 10
     
Beleg  Zout (gram) per portie  Fosfaat (mg) per portie
Halvarine 0.00 0
Margarine 0.00 0
St. Moret 0.26 20
Kaas 30+ 0.30 160
Komijnekaas 48+ 0.40 160
Filet Americain (vegetarisch) 0.38 30
Bourgondische beenham 0.35 20
Gebraden kippenvlees 0.24 40
Saksische leverworst 0.40 30
Jam (diverse smaken) 0.00 0
Hagelslag 0.00 30
Pindakaas 0.09 50
Appelstroop 0.10 10
Honing 0.00 0
     
Zuivel  Zout (gram) per portie Fosfaat (mg) per portie
Volle melk 0.15 150
Halfvolle melk 0.20 150
Karnemelk 0.15 140
Chocolademelk 0.20 130
Volle yoghurt 0.23 170
Kwark naturel 0.21 150
Vanille vla  0.23 130
Vruchtenkwark 0.12 140
     
Fruit en dranken  Zout (gram) per portie Fosfaat (mg) per portie
Komkommer 0.00 0
Limonadesiroop 0.00 0
Suikervrije limonadesiroop 0.00 0
Mineraalwater 0.00 0
Koffie 0.00 0
Thee (diverse smaken) 0.00 0
     
Diversen  Zout (gram) per portie Fosfaat (mg) per portie
Ei 0.20 110
Peper 0.00 0
Mayonaise 0.15 10
Franse mosterd 0.18 10
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: