Eten en drinken in het ziekenhuis
Verschillende soorten groenten en fruit

Menukaart Basis

Hieronder vindt u de inhoud van onze menukaart voor lente/zomer 2024.

Ontbijt & lunch

Brood eiwitten in gram per portie
Fijn volkoren 3
Bruin 3
Wit 3
Rozijnenbrood 3
   
Broodvervanger  
Knäckebrod 1,5
Crunchy cruesli 1
Ontbijtkoek 0,5
Beschuit 1,5
   
Beleg  
Halvarine 0
Margarine 0
   
Komijnekaas 48+ 4,5
Belegen kaas 48+ 6
Jong belegen kaas 30+ 7
Smeerkaas 15+ 2,5
   
Filet Americain (vegetarisch) 3
Pindakaas 5,5
   
Bourgondische beenham 3
Runderrookvlees 3
Gebraden kippenvlees 3
Saksische leverworst 3
   
Jam (diverse smaken) 0
Hagelslag 0
Appelstroop 0
Honing 0
   
Pappen  
Rijstepap 4,5
Griesmeelpap 4,5
Havermoutpap 4,5
Brinta 4,5

 

Zuivel eiwitten in gram per portie van 200ml
Kwark naturel 15
Magere yoghurt 9,5
Volle yoghurt 8
Vanille vla 5
   
Volle melk 7
Halfvolle melk 7
Karnemelk 7
Sojadrink 7
Magere drinkyoghurt 6,5
   
Fruit en dranken  
Fruit (diverse soorten) 0
Tomaat 0
Komkommer 0
Limonadesiroop 0
Suikervrije limonadesiroop 0
Koffie 0
Thee (diverse smaken) 0
   
Diversen  
Ei 6
Zout 0
Peper 0
Mayonaise 0
Franse mosterd 0
Sambal 0
Tomatenketchup 0
   
Tussendoortjes  
Zakje noten  
Granenreep  
Kwark (vruchten)  
Kaasblokje  

Vegetarische gerechten

  eiwitten in gram per portie
Penne Bolognese met Parmezaanse kaas 26
Gevulde paprika met pestosaus, tortellini en pijnboompitten 18
Omelet met zoetzure saus, roerbakgroenten met cashewnoten en basmatirijst 19
Vegetarische burger met jus, gestoofde groentemix en gekookte aardappelen (vegan) 16
Kikkererwtenschotel 23
Vegetarische gehaktballetjes met tomatensalsa, bonenmix en röstirondjes 17
Salade met tomaat, mozzarella, penne en balsamicodressing 22,5

 

Visgerechten

  eiwitten in gram per portie
Zalmfilet van de grill met Hollandaisesaus, broccoliroosjes en aardappelpuree 24
Gebakken heekfilet met Hollandaisesaus, worteltjes en tuinkruidenpuree 18

 

Vleesgerechten

  eiwitten in gram per portie
Hachee met rode kool, appelmoes en aardappelpuree 19
Runderstoofpot met sperziebonen en zilvervliesrijst 26
Gebraden boerengehaktbal met jus, rode bieten en gekookte aardappels 23
Runderlapje met jus en stamppot paksoi perzik 22
Babi pangang, sambalbonen en bami goreng met kroepoek 25,5
Gebakken kipfilet met jus, een mix van doperwten en wortelen en gebakken krielaardappeltjes 27
Saté ajam, sajoerbonen en nasi goreng met kroepoek 27
Wrap gevuld met Surinaamse kip-groentevulling 26
Kipsaucijs met jus en stamppot andijvie met spekjes 22
Salade met kipfilet, penne en honing-mosterddressing 21

Bij de warme maaltijd serveren wij een heerlijke, frisse rauwkostsalade.

Nagerechten

Na de maaltijd serveren wij dagelijks een wisselend kwark/yoghurt dessert of een stuk vers fruit.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: