Coronavirus
Laatste informatie over het coronavirus

Een afspraak op de polikliniek

Controle op mogelijke klachten coronavirus

Als u naar het ziekenhuis komt, vragen we u vooraf naar uw gezondheid. Dit doen we via een digitale vragenlijst en bij de hoofdingang. Het is belangrijk dat u zelf het ziekenhuis belt als u klachten heeft die kunnen wijzen op het coronavirus. 

U mag helaas geen begeleider meenemen

Om de 1,5 meter afstand te kunnen houden en de drukte in het ziekenhuis te beperken, is het belangrijk dat u zonder begeleider naar uw afspraak komt. Alleen als het anders met u is afgesproken mag u maximaal 1 begeleider meenemen.

Ook uw begeleider vragen wij dan om thuis alvast de vragen te beantwoorden over klachten die te maken kunnen hebben met het coronavirus. Beantwoordt uw begeleider een van deze vragen met ‘ja’, dan mag hij of zij helaas niet met u meekomen naar het ziekenhuis.

Tip: u kunt een voor u belangrijke naaste bellen en op de luidspreker zetten tijdens uw afspraak. Zo kan hij/zij meeluisteren en ook iets zeggen. Of u kunt het gesprek opnemen met uw mobiele telefoon, zodat u dit later met iemand terug kunt luisteren.

Maatregelen in het ziekenhuis

In het ziekenhuis vragen wij u om zich te houden aan een aantal regels:

  • U draagt een mondneusmasker. Houd dit op zolang u in het ziekenhuis bent. Heeft u een wegwerpmasker? Dan gooit u dit weg in de afvalbak bij de uitgang;
  • Ontsmet uw handen bij het desinfectiepompje bij binnenkomst en weggaan;
  • Houd 1,5 meter afstand van andere mensen;
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog;
  • Begroet zonder handen schudden;
  • Stap met maximaal 3 personen tegelijk in de lift;
  • U bent maximaal 5 minuten voor uw afspraak aanwezig in de wachtruimte (vanwege beperkte ruimte in de wachtruimte);
  • Wij vragen u het ziekenhuis direct na uw afspraak te verlaten.
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: