Rijnstatekaart
Moeder en kind staan bij ontvangstbalie Arnhem

Rijnstatekaart op uw smartphone

U kunt uw Rijnstatekaart opslaan op uw smartphone. U hoeft de kaart dan niet meer bij u te hebben als u naar het ziekenhuis gaat. Het opslaan van de kaart op uw smartphone bestaat uit twee handelingen:

  • Het opslaan van de barcode die op uw Rijnstatekaart staat.
  • Het maken van een foto van uw persoonlijke gegevens die op uw Rijnstatekaart staan.

Opslaan van de barcode die op uw Rijnstatekaart staat

  • Houd uw Rijnstatekaart bij de hand.
  • Via de App Store of Google Play op uw telefoon downloadt u een klantenkaartapp. Er zijn verschillende apps om klantenkaarten op te slaan. Let op: dit zijn geen apps van Rijnstate, maar van een externe partij. Ons advies is om de gebruikersvoorwaarden van deze apps goed door te lezen voordat u de app gebruikt.

Aanmelden met de Rijnstatekaart op uw smartphone

Als u een afspraak heeft bij een polikliniek die met een aanmeldzuil werkt, kunt u zich aanmelden met uw telefoon. In uw klantenkaart-app klikt u op het logo van Rijnstate. U krijgt dan uw Rijnstatekaart in beeld. U houdt uw smartphone met de barcode op het beeldscherm richting de barcodelezer van de aanmeldzuil. Zorg ervoor dat de helderheid van het scherm van uw smartphone niet te laag staat. Mocht de barcode niet direct gelezen worden, houd dan de smartphone wat dichterbij of verder weg van de barcodelezer.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: