Aandoening, behandeling en onderzoek
Patiënte met arts en verpleegkundige in behandelkamer

Afdeling Planbare Zorg

U bent opgenomen op de afdeling Planbare Zorg. Hier leest u informatie over deze afdeling, de medewerkers en de gang van zaken.

De afdeling

We ontvangen patiënten van de volgende specialismen: Urologie, Gynaecologie, Plastische Chirurgie, Kaakchirurgie, KNO, Orthopedie, Chirurgie en Bariatrie. Patiënten komen hier meestal voor een geplande operatie en liggen slechts een paar dagen op de afdeling.

De verpleegafdeling Planbare Zorg vindt u op de 6e verdieping (B6) van Rijnstate Arnhem. Er zijn twee vleugels voor de afdeling Planbare Zorg: B6 vleugel 1 en B6 vleugel 4.

Midden op de afdeling is de verpleegpost met balie. In de centrale ruimte bij de liften is een dagverblijf met televisie. Op de afdeling mag niet worden gerookt.

Uw kamer

Er zijn 1-, 2-, 3- en 4-persoons kamers op de afdeling. Dichtbij uw kamer zijn badkamers met wc. Wij raden u aan om deze ruimte niet op slot te doen als u ze gebruikt. Geef liever via het schuifje op de deur aan dat deze bezet is. Verpleegkundigen kunnen dan nog wel bij u komen als u hulp nodig heeft.

Artsenvisite

Elke dag maken de specialist en verpleegkundige een ronde langs de patiënten. U kunt aan hen vragen stellen en over uw behandeling praten. Vertel het ook als u (nieuwe) lichamelijke klachten krijgt. De specialist en de verpleegkundige horen dit graag van u.

De artsenvisite gebeurt op wisselende tijden. We werken in teamverband. Daardoor is het mogelijk dat een andere arts dan uw behandelend arts u bezoekt.

Eten en drinken

De serviceassistent komt ’s ochtends en ’s middags langs met een broodserveerwagen waar alles voor een broodmaaltijd aanwezig is. U kunt 's ochtends uw keuze voor de warme avondmaaltijd doorgeven. Wij passen de maaltijd aan uw dieet aan.

Eten en drinken van thuis

U mag eten en drinken van thuis meenemen. Als iets in de koelkast moet, plakken we uw naam, kamernummer en de datum erop. De verpleegkundige vertelt jullie waar de koelkast is.

Tijden wanneer serviceassistenten langskomen:

Vanaf 8:00 uur

Ontbijt

Vanaf 10:00 uur

Koffie/thee

Vanaf 12:00 uur

Broodmaaltijd

Vanaf 15:30 uur

Koffie/thee

Vanaf 17:00 uur

Warme maaltijd

Vanaf 18:30 uur

Koffie/thee

U kunt de menukaart (alvast) digitaal bekijken: Menukaart Basis (rijnstate.nl).

Klachten

Heeft u opmerkingen of suggesties voor ons? Laat dit dan weten aan de medewerkers terwijl u er ligt. Dan kunnen we hier tijdens uw verblijf al rekening mee houden.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: