Losse pagina's
Laatste informatie over het coronavirus

Aanmelden werken bij Rijnstate

Veel mensen bieden aan om ons te helpen in deze periode van crisis. Dat wordt gewaardeerd! Op dit moment kunnen we de zorg nog leveren met onze huidige personeelsbezetting, maar dit kan veranderen. Daarom willen we een overzicht maken van wie tijd heeft of tijd kan maken om bij te springen als de situatie daarom vraagt.

Om een overzicht te krijgen willen we de aanmeldingen op één plek verzamelen. Wij vragen je om je alleen aan te melden via onderstaand formulier en niet te bellen of langs te komen. Voor nu richten we ons op mensen met een zorg- of ondersteuningsachtergrond die al bekend zijn in en met Rijnstate, maar ook mensen van buiten Rijnstate kunnen zich inschrijven.

Hoe werkt het?

Inschrijven kan via onderstaand formulier. Na inschrijving kun je door een medewerker van Rijnstate worden benaderd. Of en wanneer dat zal gebeuren hangt van de situatie af. Jij beslist zélf of het aangeboden werk past.

Aanmelden

Klik op het jaartal om deze aan te passen


Je gegevens gebruiken we alleen om contact met je op te nemen over werken bij Rijnstate. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: