Aandoening, behandeling en onderzoek
Specialist in spreekkamer geeft patiënte een hand
Laatste informatie over het coronavirus

Vervanging knieprothese

In overleg met de orthopedisch chirurg heeft u besloten dat uw knieprothese vervangen wordt. We noemen dit een revisieoperatie. Hier vindt u meer informatie over de operatie, uw opname in het ziekenhuis en het herstel.

Joint Motion: Gezamenlijk Bewegen

Een revisieoperatie is een ingrijpende gebeurtenis. In Rijnstate werken wij met het zorgprogramma ‘Joint Motion’. In Joint Motion zijn het voortraject, de operatie en de nazorg voor u goed op elkaar afgestemd. U wordt in Rijnstate Arnhem geopereerd.

Spoedig herstel

In Joint Motion ligt de nadruk op herstel. We gaan juist uit van wat u allemaal wel kunt. Overdag ligt u zo min mogelijk in bed en afhankelijk van de ingreep begint u ongeveer drie uur na de operatie met fysiotherapie. Vanaf dat moment werkt u aan uw herstel.

Eén aanspreekpunt

U wordt door het hele traject heen persoonlijk begeleid door de orthopedisch consulenten. De orthopedisch consulenten zijn uw vaste aanspreekpunt. Zij geven u voorlichting, advies en houden (telefonische) spreekuren.

De voordelen van Joint Motion op een rij:

  • U heeft één aanspreekpunt: de orthopedisch consulenten;
  • Er is veel aandacht voor voorlichting en begeleiding;
  • Snel duidelijkheid over uw operatiedatum.
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: