Aandoening, behandeling en onderzoek
Patiënte met arts en verpleegkundige in behandelkamer

Thuismeten bij hartrevalidatie

Tijdens uw verblijf in het ziekenhuis bent u onder begeleiding van de cardioloog, de fysiotherapeut en de verpleging gestart met hartrevalidatie. Dat wil zeggen: onder begeleiding herstellen na een operatie of ziekte. Het is belangrijk dat u hiermee verdergaat als u weer thuis bent.

Thuismeten-app

Het behandelplan bestaat uit een of meerdere modules. Naast de modules die u volgt in het ziekenhuis, kunt u gebruik maken van de Thuismeten-app van Luscii. Met de Thuismeten-app kunt u zelf de voortgang van de revalidatie bijhouden. Zo krijgt u inzicht in uw beweegpatroon, krijgt u tips voor een gezonde leefstijl en leert u hoe u weer vertrouwen in uw lichaam kunt krijgen. Via de app kunnen wij u op afstand tips en instructies geven. Daarnaast geeft u informatie over uw gezondheid aan ons door. U krijgt hiervoor een thuismeetprogramma. Uw zorgverzekeraar vergoedt uw deelname aan het thuismeet-programma via de app.

In overleg met uw cardiovasculair verpleegkundige wordt u aangemeld voor de Thuismeten-app. U ontvangt daarna een welkomstmail met uw inloggegevens en een korte uitleg over de app. Kijk voor meer informatie over de Thuismeten-app op de website van Luscii

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: