Aandoening, behandeling en onderzoek
Patiënte met arts en verpleegkundige in behandelkamer

Schaamlipverkleining

Vrouwen die een schaamlipverkleinende operatie laten uitvoeren, zijn vaak niet tevreden over de grootte van de binnenste schaamlippen. Als de binnenste schaamlippen ver buiten de grote schaamlippen uitsteken, kan dat soms voor een pijnlijk of ongemakkelijk gevoel zorgen.

Welke behandeling is er mogelijk?

Door een schaamlipcorrectie kunnen we deze ongemakken bij u wegnemen. Een schaamlipcorrectie is een ingreep waarover niet vaak wordt gesproken. Sommige vrouwen schamen zich ervoor. Toch mag dat geen belemmering zijn om een schaamlipverkleining te ondergaan. Hiervoor kunt u terecht bij Rijnstate Clinics. Wilt u meer weten over een schaamlipcorrectie? Kijk dan op de website van Rijnstate Clinics.

Behandeling bij Rijnstate Clinics

Rijnstate Clinics is onderdeel van Rijnstate. Bij Rijnstate Clinics zijn we gespecialiseerd in planbare zorg. Planbare zorg is zorg die medisch gezien geen spoed heeft. Maar vaak voor de beleving van de patiënt wel spoed heeft. We bieden de beste medische zorg met snelle toegangstijden, de beste medisch specialisten en een vast zorgteam. Met de vertrouwde expertise en het hoogwaardige operatiekamercomplex van Rijnstate zijn we er voor iedereen.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: