Aandoening, behandeling en onderzoek
Specialist in spreekkamer geeft patiënte een hand

Oudersupportgroep

 

Wekelijks organiseert de afdeling Geboortezorg een bijeenkomst van de oudersupportgroep. Hier vindt u meer informatie over deze groep en leest u wat u kunt verwachten.

Wat is de oudersupportgroep?

De oudersupportgroep is een initiatief van de afdeling Geboortezorg. De groep is bedoeld voor ouders van kinderen die:

  • Bij een zwangerschapsduur van 35 weken of minder geboren zijn;
  • Intensieve zorg op de NICU hebben gekregen;
  • Momenteel zijn opgenomen of in de afgelopen maanden opgenomen zijn geweest op de afdeling Geboortezorg in Rijnstate.

Wat kunt u verwachten van de oudersupportgroep?

Tijdens deze bijeenkomsten komt u in contact met andere ouders. U kunt kennis en ervaringen met elkaar delen en herkenning vinden in de verhalen die u elkaar vertelt. De oudersupportgroep kan ook helpen bij de voorbereiding als u weer naar huis gaat.

Elke week staat er een ander thema centraal. Een fysiotherapeut, logopedist, maatschappelijk werker, psycholoog, follow-up verpleegkundige of draagdoekconsulent leidt de bijeenkomst.

Tijdstip en locatie

De bijeenkomst is iedere dinsdag van 13.00 tot 14.00 uur in de familiekamer van de afdeling Geboortezorg. Deelname aan de bijeenkomst is geheel vrijblijvend en er zijn geen verplichtingen. U kunt de bijeenkomst eenmalig of vaker bezoeken.

Meer informatie en aanmelden

Wilt u meer weten over de oudersupportgroep? Bespreek dit dan met de verpleegkundige die uw kind verzorgt. Aanmelden voor de bijeenkomst kan tot uiterlijk 14.00 uur op maandag door een mail te sturen naar oudersupport@rijnstate.nl.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: