Ooglidcorrectie
Specialist in spreekkamer geeft patiënte een hand
Laatste informatie over het coronavirus

De operatie

Hoe verloopt de operatie?

Correctie van de bovenoogleden voeren we poliklinisch of in dagbehandeling uit. De plastisch chirurg bespreekt met u hoe u tijdens de operatie wordt verdoofd. Als de operatie onder algehele verdoving (narcose) plaatsvindt, moet u nuchter zijn. Krijgt u de operatie onder narcose, dan heeft u voor de operatie een gesprek met de anesthesioloog.

Voor de operatie tekent de plastisch chirurg het teveel aan huid af. Het te opereren gebied wordt schoongemaakt en u krijgt een paar verdovingsprikjes. Daarna wordt getest of de verdoving goed werkt. Pas dan begint de operatie. Uw plastisch chirurg maakt een snee in de plooi van uw bovenooglid. Daarna neemt hij of zij het teveel aan huid en eventueel vet weg. We hechten de wond en plakken deze af met kleine pleisters. De pleisters moet u laten zitten totdat we de hechtingen verwijderen. De operatie duurt ongeveer drie kwartier.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: