Ondersteunende zorg bij kanker
Specialist in spreekkamer geeft patiënte een hand

Psychosociale begeleiding

Kanker is een ingrijpende diagnose die alle aspecten van uw leven beïnvloedt: naast fysiek ook psychisch, sociaal en geestelijk. U kunt hierbij begeleiding krijgen van het Team Psychosociale Zorg en Zingeving. Dit team bestaat uit een medisch psycholoog en een medisch maatschappelijk werker of geestelijk verzorger. U kunt denken aan het omgaan met en verwerking van de ziekte, de gevolgen voor uw dagelijkse leven zoals zorg voor kinderen, werk, financiën en praktische zaken, invloed op relaties, veranderd toekomstperspectief, levens- en geloofsvragen, psychische problemen. 

Voor wie is het?

Patiënten en hun naasten, tijdens het gehele ziekteproces. 

Afspraak maken? 

U kunt uw zorgen en vragen bespreekbaar maken bij uw medisch specialist of oncologisch verpleegkundig specialist. Het kan ook zijn dat uw behandelend arts of verpleegkundig specialist u heeft aangeraden begeleiding bij het Team Psychosociale Zorg en Zingeving te zoeken.
U kunt het Team Psychosociale Zorg en Zingeving bellen of mailen: 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: