1. Behandeling van een liesbreuk
Liesbreukoperatie
Patient man zit in wachtkamer met telefoon

Behandeling van een liesbreuk

Met een verwijzing van uw huisarts kunt u zich aanmelden bij de Rijnstate Orthopedische en Chirurgische Kliniek. U krijgt van ons na uw aanmelding een informatiepakket toegestuurd en een datum en tijd waarop de assistent van de specialist u belt voor een intakegesprek. Tijdens deze telefonische intake wordt een intakelijst met u doorgenomen en bespreekt de assistent onder andere twee verschillende behandelmogelijkheden met u.

Reguliere behandeling

Kiest u voor de reguliere behandeling dan brengt u na het intakegesprek met de assistent een bezoek aan de polikliniek Chirurgie in Rijnstate voor een gesprek met de chirurg en heeft u een afspraak op het preoperatieve spreekuur. De operatie wordt vervolgens gepland en vindt plaats in de Rijnstate Orthopedische en Chirurgische Kliniek in Zevenaar. Een liesbreuk operatie gebeurt vrijwel altijd in een dagopname.

Lees meer over de reguliere behandeling.

Single visit behandeling

Bij een single visit behandeling komt u slechts één keer naar het ziekenhuis. Binnen één dag heeft u een gesprek met de chirurg, de anesthesioloog en wordt u geopereerd. Dezelfde dag kunt u ook al weer naar huis.

Bekijk in een video de ervaring van Arno, die ook een single visit behandeling heeft ondergaan.

Wanneer u na het zien van deze film ook geïnteresseerd bent in een single visit behandeling lees dan goed of u aan de voorwaarden voor een single visit voldoet.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: