IVF en ICSI
Specialist in spreekkamer geeft patiënte een hand
Laatste informatie over het coronavirus

Verklaringen / overeenkomst UMC Utrecht

Hier vindt u een verklaring en overeenkomst die u, daar waar van toepassing, dient in te vullen en te ondertekenen. Lees alles zorgvuldig door en vul in wat voor u van toepassing is. U levert de stukken bij uw eerste bezoek aan het IVF-laboratorium in het UMC Utrecht in. U ontvangt een kopie en er wordt ook één bewaard in uw dossier van Rijnstate.

Verklaring met betrekking tot de IVF/ICSI behandeling
Deze verklaring dient u volledig in te vullen en te ondertekenen wanneer u voldoende op de hoogte bent gesteld van de aard en risico’s van een IVF / ICSI-behandeling.Ook geeft u het aantal embryo’s bij transfer aan.

Overeenkomst betreffende het invriezen van embryo’s
Deze overeenkomst vult u alleen in wanneer u ervoor kiest dat er, wanneer dit mogelijk is, embryo’s worden ingevroren. Hierin staat ook hoe lang de embryo’s voor u in bewaring worden gehouden. Als u kiest voor invriezen en bewaren van embryo’s dient er een uitslag van bloedonderzoek gericht op besmetting met Hepatitis B en C en HIV bekend te zijn. De formulieren voor dit bloedonderzoek krijgt u tijdens het intakegesprek.

Verklaring met betrekking tot de plaatsing van de embryo’s na een periode van cryoconservatie
Deze verklaring vult u in als u gebruik wilt maken van een cryobehandeling. U dient het aantal embryo’s bij transfer wederom aan te geven.

Bekijk alle verklaringen en overeenkomsten

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: