Aandoening, behandeling en onderzoek
Specialist in spreekkamer geeft patiënte een hand

Ideeën en klachten Dialyse

Heeft u: 

  • Klachten?
  • Complimenten?
  • Ideeën?

Onze medewerkers van de dialyseafdeling streven ernaar goede patiëntenzorg te geven. Op dit gebied vinden verschillende activiteiten plaats. Hier willen wij u graag bij betrekken. U heeft misschien goede suggesties om de zorg nog beter te maken of er is u iets opgevallen waar wij wat aan kunnen doen. Laat het ons vooral weten! Als u tevreden bent horen wij dit natuurlijk ook graag.

U kunt deze folder printen en uw opmerkingen hieronder opschrijven. Deze kunt u dan in de ideeënbus van de afdeling doen of aan een medewerker geven. De ideeënbus bevindt zich in de wachtruimte van de dialyseafdeling. 

Schrijf duidelijk en wees vooral niet te kort in uw beschrijving. Soms is het nodig om wat meer over uw klacht, compliment of idee te weten. Als u uw naam en adres vermeldt, kunnen wij als het nodig is contact met u opnemen om aanvullende vragen te stellen.

Als u iets vervelends is overkomen op onze afdeling of in het ziekenhuis, kunt u dit altijd met ons bespreken. U kunt ook een officiële klacht indienen bij de klachtenfunctionaris. U kunt dit mondeling, telefonisch, schriftelijk of via het klachtenformulier op onze website www.rijnstate.nl/klacht indienen bij onze klachtenfunctionarissen.

Dialyseafdeling Rijnstate 

Betreft: klacht / compliment / idee 

Datum:
Omschrijving:
 
 
 
 
 
 

  

Persoonsgegevens   
Dhr./Mevr.:   
Geboortedatum:   
Adres:   
    
Tel.:   
E-mail:  

 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: