Hartrevalidatie thuis
Specialist in spreekkamer geeft patiënte een hand
Laatste informatie over het coronavirus

Wat kunt u doen bij klachten?

Het is bij inspanning normaal om vermoeidheid, kortademigheid, transpireren en een verhoogde hartslag te voelen. Hier hoeft u niet ongerust over te zijn. U mag doorgaan met bewegen volgens het beweegadvies. De fysiotherapeut bekijkt wekelijks uw trainingsgegevens via het platform en volgt daarmee uw vorderingen in de training nauwgezet.

Pijnklachten van de spieren/gewrichten kunt u tijdens de (video-)belafspraak met uw fysiotherapeut bespreken.

Volg bij hartklachten de adviezen op die u van de cardiovasculair verpleegkundige heeft gekregen via de hartrevalidatiefolder ’Praktische adviezen voor thuis’. Deze kunt u ook vinden op onze site: https://www.rijnstate.nl/aandoening-en-behandeling/hartrevalidatie/. Heeft u medische klachten, klachten door medicijnen of problemen bij de training waarmee u niet kunt wachten tot de eerstvolgende afspraak met uw verpleegkundige of uw fysiotherapeut, neem dan contact op met de cardiovasculair verpleegkundige.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: