Hand- en/of peesletsel
Specialist in spreekkamer geeft patiënte een hand
Laatste informatie over het coronavirus

Voor de operatie

Wat gebeurt er voor de operatie?

Vaak gaat het om een spoedopname en heeft u bijna geen tijd om u voor te bereiden. Op de Spoedeisende Hulp of op de polikliniek informeren wij u over de gang van zaken

Als de opname gepland is, meldt u zich op het afgesproken tijdstip bij de opnamebalie. Hier hoort u op welke u afdeling u komt te liggen. Op de afdeling wordt u naar uw kamer gebracht. Kort voor de operatie brengt u een bezoek aan de Preoperatieve Screening. U heeft hier onder andere een gesprek met de anesthesioloog die de verdoving met u bespreekt. Ook hoort u of u voor de operatie nuchter moet zijn.

Onderzoek naar BRMO

Voor de operatie onderzoeken wij of u bijzonder resistente micro-organismen (BRMO) bij u draagt. De bekendste BRMO zijn MRSA en VRE. Ze worden ook wel ziekenhuisbacteriën genoemd. In het ziekenhuis zijn veel zieke mensen bij elkaar opgenomen. Hierdoor is de kans op verspreiding groot. Daarom zijn we extra voorzichtig , om deze reden zullen we een aantal vragen met u doornemen.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: