Aandoening, behandeling en onderzoek
Specialist in spreekkamer geeft patiënte een hand

Gezondheidsplein Rijnstate

Rijnstate wil ervoor zorgen dat iedereen niet alleen beter, maar ook gezonder wordt. Wij zien het als een belangrijke taak om u met onze kennis zoveel mogelijk te helpen met het verbeteren van uw gezondheid en het voorkomen van (verergering van) uw ziekte. Dit doen wij vanuit ons speerpunt ‘preventie’. We vinden het belangrijk dat al onze patiënten gezond en fit worden en blijven. Daaraan werken we binnen en buiten de muren van het ziekenhuis, in samenwerking met de regio.

Daarom kunt u in Rijnstate terecht bij het gezondheidsplein. Hier werken leefstijlcoaches, verpleegkundigen en artsen met kennis over gezonde leefstijl. Zij kunnen met u het gesprek aangaan om u op de juiste weg te helpen. Wilt u ook aan de slag met uw gezondheid, maar lukt het u niet om hier zelf stappen in te maken? Ga in gesprek met de leefstijlcoach, verpleegkundige of arts op het gezondheidsplein. Zij helpen u op weg om uw gezondheid te verbeteren.

 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: