Endometriose
Endometriose vrouw buikpijn

Endometriosecentrum

In heel Nederland zijn artsen en andere behandelaars die zich gespecialiseerd hebben in endometriose. De NVOG, Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie, heeft een kwaliteitsnorm opgesteld waarin staat op welke wijze de zorg voor vrouwen met endometriose in Nederland georganiseerd wordt. Dat is op twee niveaus. Het Endometriosecentrum van Rijnstate is een level 2-expertisecentrum. 

Ons multidisciplinair team van specialisten behandelt en begeleidt vrouwen met endometriose vanuit hun eigen invalshoek. De vraag en behoefte van de individuele vrouw staan hierin centraal. We behandelen vrouwen uit het hele land, op hun eigen verzoek of op verzoek van hun behandelend arts.

Ons multidisciplinair behandelteam bestaat uit gynaecologen, chirurgen, urologen, een pijnspecialist, een MDL-arts, radiologen, een klinisch psycholoog, diëtisten en een bekkenfysiotherapeut.

Lees meer over de zorgverleners die werken in het Endometriosecentrum

Groepsfoto team Endometriosecentrum

U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar endometriose@rijnstate.nl

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: