Aandoening, behandeling en onderzoek
Patiënte met arts en verpleegkundige in behandelkamer

Eerste afspraak in het Pijncentrum

Uw huisarts of uw medisch specialist heeft u voor uw pijnklachten doorverwezen naar het Pijncentrum van Rijnstate in Elst. U heeft de uitnodiging voor uw eerste afspraak ontvangen.

Vult u voor uw afspraak de vragenlijst in die voor u klaarstaat in Mijn Rijnstate. U kunt inloggen via www.rijnstate.nl/mijnrijnstate met behulp van uw DigiD en sms-controle of met de DigiD-app.

U meldt zich op het afgesproken tijdstip in het Pijncentrum van Rijnstate in Elst, op de eerste etage. Heeft u de vragenlijst in Mijn Rijnstate nog niet ingevuld? Dan krijgt u van de baliemedewerker een formulier met een code. Hiermee kunt u in het ziekenhuis de vragenlijst op de computer invullen. De vragenlijst geeft uw specialist inzicht in de pijn die u heeft. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, kijken we naar factoren die uw pijn kunnen beïnvloeden.

Na het invullen van het formulier wordt u uitgenodigd bij de pijnspecialist of de verpleegkundig specialist. Deze bespreekt uw pijnklachten en het verdere behandeltraject met u. Let op: als een behandeling nodig is, vindt deze bijna nooit op dezelfde dag plaats. Na een afspraak op de polikliniek kunt u een nieuwe afspraak maken aan de balie of een afspraak thuis laten sturen voor de behandeling.

Wat neemt u mee naar de afspraak?

  • uw Rijnstatekaart;
  • uw verzekeringsgegevens;
  • een ingevulde medicatielijst (of een uitdraai van apotheek);
  • een eventuele MRI-scan (scans die niet in Rijnstate Arnhem of Zevenaar zijn gemaakt, kunt u vooraf laten inlezen door een van de spreekuurassistenten).

Heeft u vragen?

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen? Bel dan gerust met het Pijncentrum op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur. Het telefoonnummer is: 088 - 005 5311.

 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: