Een nieuwe knie (Zorgprogramma Joint Motion)
Patient vrouw zit aan tafel in wachtkamer
Laatste informatie over het coronavirus

PROMs

Uw kwaliteit van leven meten met PROMs

Wij vinden goede zorg verlenen belangrijk. Wat we echter nog belangrijker vinden is om te weten hoe u zich voelt, hoe u het resultaat van de behandeling beoordeelt en hoe u de kwaliteit van leven ervaart. Met andere woorden, wij willen graag dat u na de behandeling weer kunt wat u altijd graag deed (werk, sport, hobby). Daarom doen wij onderzoek hiernaar met PROMs. Dit staat voor Patient Reported Outcome Measurements.

Wat houdt het onderzoek in?

Het onderzoek naar hoe u uw gezondheid ervaart noemen we ook wel PROMs*-onderzoek. Gedurende een langere periode vragen we u een aantal keer een (digitale) vragenlijst in te vullen. Dit is één keer voor de operatie en twee keer na de operatie (na zes en twaalf maanden).

Wat doen we met uw antwoorden?

Door de vragenlijsten in te vullen geeft u ons inzicht in uw situatie en het verloop van uw behandeling.
Uw antwoorden worden anoniem gebruikt om:

  • de kwaliteit van onze zorg rond knieoperaties verder te verbeteren. We kijken daarbij naar onze eigen resultaten, maar vergelijken deze ook met andere ziekenhuizen.
  • de uitkomsten van onze behandelingen te laten zien aan patiëntenverenigingen, die daardoor zorgaanbieders kunnen vergelijken. Ook is deze informatie interessant voor zorgverzekeraars om de beste zorg in te kunnen kopen.
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: