Diabetes
Patiënt in rolstoel met medewerker patiëntenvervoer in de gang
Laatste informatie over het coronavirus

Uw bezoek aan het ziekenhuis

Onder controle bij uw huisarts

In principe ligt de behandeling van diabetes bij de huisarts. Is de bloedsuikerspiegel moeilijk te reguleren, dan verwijst de huisarts u naar het Rijnstate Vasculair Centrum. In dit expertisecentrum is de behandeling gericht op het reguleren van de bloedsuikerspiegel met medicijnen en leefstijladviezen. Als uw bloedsuikerspiegel goed is ingesteld, gaat u weer terug naar de huisarts.

Onder controle in het Vasculair Centrum

Het kan ook zijn dat u voortdurend onder controle blijft in het Vasculair Centrum. Bijvoorbeeld als uw inzet om een goede regulatie te realiseren niet lukt, u regelmatig onverklaarbare hypo’s heeft of uw gemiddelde bloedglucose hoger ligt dan uw gemeten waarden. Er wordt dan een diagnostische diagnostische glucosemeter gebeurt ook als er een vermoeden is dat uw diabetes heeft, maar de diagnose nog niet is gesteld.

Behandeling van hart- en vaatziekten

Verschillende specialisten op het gebied van hart- en vaatziekten werken samen voor de beste zorg. Met innovatieve behandelmethoden en de meest moderne apparatuur. Jaarlijks behandelen we in het Rijnstate Vasculair Centrum zo’n 7.000 patiënten voor hart- en vaataandoeningen.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: