Aandoening, behandeling en onderzoek
Patiënte met arts en verpleegkundige in behandelkamer

Chronische polsklachten

Pijn en andere klachten bij chronische polsklachten

Als u chronische polsklachten hebt, dan hebt u vaak pijn in uw pols. Daarnaast hebt u misschien last van instabiliteit of stijfheid in het polsgewricht. Ook komt het voor dat u coördinatie en kracht in uw pols of hand verliest.

Chronische polsklachten kunnen uiteenlopende oorzaken hebben. Het kan zijn dat er een oorzaak is die (nog) niet bekend is. Het kan ook zijn dat de klachten ontstaan door overbelasting. De reden hiervoor hoeft niet in het overbelaste deel van het lichaam zelf te zitten. 

Meestal is de oorzaak van chronische polsklachten wel bekend. U hebt dan bijvoorbeeld last van slijtage van het gewricht, het carpaletunnelsyndroom, hypermobiliteit of instabiliteit. Het komt ook voor dat we, met de meest geavanceerde onderzoeksmethoden, lang zoeken naar een oorzaak. Soms vinden we de oorzaak zelfs niet. In het laatste geval noemen we dit onbegrepen chronische polsklachten.

Welke behandelingen zijn er mogelijk?

Een van de behandelingen van chronische polsklachten bestaat uit een zeer uitgebreid oefenprogramma. Hiervoor kunt u terecht bij Rijnstate Clinics. Wilt u meer weten over de behandelingen bij chronische polsklachten?  Kijk dan op de website van Rijnstate Clinics.

 

Behandeling bij Rijnstate Clinics

Rijnstate Clinics is onderdeel van Rijnstate. Bij Rijnstate Clinics zijn we gespecialiseerd in planbare zorg. Planbare zorg is zorg die medisch gezien geen spoed heeft. Maar vaak voor de beleving van de patiënt wel spoed heeft. We bieden de beste medische zorg met snelle toegangstijden, de beste medisch specialisten en een vast zorgteam. Met de vertrouwde expertise en het hoogwaardige operatiekamercomplex van Rijnstate zijn we er voor iedereen.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: