Aandoening, behandeling en onderzoek
Patiënte met arts en verpleegkundige in behandelkamer

Bulkinjecties bij stressincontinentie

U heeft last van stressincontinentie. Dit noemen we ook wel inspanningsincontinentie. Uw uroloog heeft u een behandeling met bulkinjecties voorgesteld. 

De behandeling 

Het doel van de behandeling is om de uitgang van uw blaas wat nauwer te maken. Hierdoor loopt de urine minder gemakkelijk uw blaas uit bij drukverhogende activiteiten. Om dit te bereiken spuit de uroloog een gelei (Bulkamid) in de wand van uw plasbuis, net onder de uitgang van uw blaas. Voor deze behandeling kunt u terecht bij Rijnstate Clinics. Wilt u daar meer over weten? Kijk dan op de website van Rijnstate Clinics.

Behandeling bij Rijnstate Clinics

Rijnstate Clinics is onderdeel van Rijnstate. Bij Rijnstate Clinics zijn we gespecialiseerd in planbare zorg. Planbare zorg is zorg die medisch gezien geen spoed heeft. Maar vaak voor de beleving van de patiënt wel spoed heeft. We bieden de beste medische zorg met snelle toegangstijden, de beste medisch specialisten en een vast zorgteam. Met de vertrouwde expertise en het hoogwaardige operatiekamercomplex van Rijnstate zijn we er voor iedereen.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: