Aandoening, behandeling en onderzoek
Patiënte met arts en verpleegkundige in behandelkamer

Borstverkleining

Klachten door slappe of te zware borsten

Vrouwen die een borstverkleinende operatie laten uitvoeren, doen dit meestal niet om mooie borsten te krijgen. Slappe of zware borsten zijn vaak psychisch of lichamelijk een zware last. Door het gewicht van uw borsten kan pijn in uw schouders, rug en hals ontstaan of snijden bh-bandjes in de huid van uw schouders. Vaak zijn uw borsten ook gevoelig of zelfs pijnlijk. Zware borsten zitten bovendien in de weg bij het sporten. Ook hebben veel vrouwen problemen bij het vinden van passende kleding. Een ander lichamelijk ongemak bij te zware borsten zijn smetten (rode plekken of wondjes op de huid onder uw borsten).

Welke behandeling is er mogelijk?

Een borstverkleining kan een oplossing bieden bij deze klachten. Hiervoor kunt u terecht bij Rijnstate Clinics. Wilt u meer weten over een borstverkleinende operatie? Kijk dan op de website van Rijnstate Clinics.

Behandeling bij Rijnstate Clinics

Rijnstate Clinics is onderdeel van Rijnstate. Bij Rijnstate Clinics zijn we gespecialiseerd in planbare zorg. Planbare zorg is zorg die medisch gezien geen spoed heeft. Maar vaak voor de beleving van de patiënt wel spoed heeft. We bieden de beste medische zorg met snelle toegangstijden, de beste medisch specialisten en een vast zorgteam. Met de vertrouwde expertise en het hoogwaardige operatiekamercomplex van Rijnstate zijn we er voor iedereen.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: