Wat kan het ziekenhuis voor u doen
Dokter en patient

Verpleegkundig spreekuur CVA

Een beroerte krijgen is een ingrijpende gebeurtenis. Goede nazorg is dan van grote waarde. Het verpleegkundig spreekuur CVA is een belangrijk onderdeel in deze nazorg.

De verpleegkundige geeft u:

  • Informatie over een CVA en de risicofactoren, aanvullend aan de informatie die u van de neuroloog heeft gehad.
  • Informatie over de gevolgen van uw beroerte, zoals lichamelijke en emotionele veranderingen en de invloed van de beroerte op uw dagelijkse leven.
  • Praktische tips over het omgaan met eventuele beperkingen.

Tijdens het gesprek kan de verpleegkundige eenvoudig overleggen met de neuroloog of de revalidatiearts. En er kan uiteraard een beroep gedaan worden op één van de andere disciplines in het ziekenhuis. Het gesprek zal ongeveer 30 minuten duren.

Wij raden u aan om uw partner, familielid of een goede bekende mee te nemen naar dit gesprek.

Afspraak maken en contact

Nadat u bent opgenomen voor een CVA krijgt u een afspraak bij de neuroloog en een uitnodiging voor het verpleegkundig spreekuur. Het gesprek met de verpleegkundige vindt plaats in Rijnstate Arnhem in het Vasculair Centrum, route 59.

Bent u verhinderd of wilt u de afspraak wijzigen? Neemt u dan contact op met het Vasculair Centrum via cvaverpleegkundige@rijnstate.nl of 088 - 005 3077. Via dit telefoonnummer kunt u eventueel ook een telefonische afspraak maken met de verpleegkundigen.

 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via:

Komt u op bezoek bij uw naaste?

Draag dan een mondneusmasker.

De mondneusmaskers zijn gratis te verkrijgen bij de hoofdingang van ons ziekenhuis en op alle verpleegafdelingen.

Namens onze patiënten: dank voor uw medewerking!