Beroerte
Dokter en patient

Samenwerkingen

De zorg in het ziekenhuis is een onderdeel van de zogenoemde CVA/NAH-ketenzorg Arnhem en omgeving. In deze keten werken we samen met onderstaande organisaties. Zo kunt u ook na uw behandeling in Rijnstate zo goed mogelijk revalideren.

Klimmendaal 
Attent
Liemerije
Pleyade
Zinzia Zorggroep
Opella Zorgdienstverlener
NAH netwerk Arnhem en omgeving
Thuis Verder Neurorevalidatieteams

In de keten wordt een bepaalde tijd nazorg geboden. Binnen deze termijn worden vragen echter niet altijd zichtbaar. Dat geldt met name voor de niet-zichtbare gevolgen van hersenletsel voor de patiënt en zijn omgeving. Zo kan het gebeuren dat patiënten en/of partners niet meer weten waar ze terecht kunnen met hun vragen. Daarom is het Reminder-team opgericht. Dit is een team met professionals die verbonden is aan de keten. Zij hebben expertise op het gebied van CVA/NAH en de sociale kaart Arnhem.

Webinar Hersenletsel

Op 6 oktober 2021 vond het webinar Hersenletsel plaats van de CVA NAH keten. Heeft u deze gemist? Geen probleem, via deze link kunt u het webinar op uw gemak terugkijken. 

Bereikbaarheid Reminder-team

Het Reminder-team is bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag op mailadres: arnhem@dereminder.nl. Op de website van Kennisnetwerk Nederland vindt u meer informatie over beroerte en de keten Arnhem en omgeving.

Verder werken we nauw samen met de neurologen uit Ede, Doetinchem, Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Deze ziekenhuizen verwijzen patiënten met een acuut herseninfarct naar Rijnstate voor intra-arteriële trombectomie.

We nemen actief deel aan het Regionaal Overleg Acute Zorg (ROAZ) waar transmurale regioprotocollen gemaakt worden.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via:

Komt u op bezoek bij uw naaste?

Draag dan een mondneusmasker.

De mondneusmaskers zijn gratis te verkrijgen bij de hoofdingang van ons ziekenhuis en op alle verpleegafdelingen.

Namens onze patiënten: dank voor uw medewerking!