Aandoening, behandeling en onderzoek
Specialist in spreekkamer geeft patiënte een hand

Behandeling huidkanker op de polikliniek Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie

In overleg met uw arts heeft u besloten dat u geopereerd wordt aan uw huid om een huidafwijking te verwijderen. Deze behandeling gebeurt op de polikliniek Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie in Rijnstate Arnhem door de MKA-chirurg. Hier leest u informatie over de operatie, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Waarom bij de MKA-chirurg?

Het gezicht is een ingewikkeld deel van het menselijk lichaam. Veel organen en weefsel liggen vlak bij elkaar en hebben verschillende functies. Denk aan proeven, eten, ruiken, zien en praten. Daarnaast is het gezicht heel belangrijk voor het uiterlijk. De eerste indruk van iemand ontstaat door in een fractie van een seconde het gezicht van die persoon te beoordelen. Bij een operatie in het gezicht is het dan ook ontzettend belangrijk om rekening te houden met de functies én het uiterlijk. Dat doet een MKA-chirurg: hij of zij is specialist op het hele gebied van mond, kaken en het aangezicht.

  • mond: tanden, zoals snijtanden, hoektanden en kiezen, slijmvliezen en tandvlees
  • kaak: botten, zoals onder- en bovenkaak, oogkassen, jukbeenderen en voorhoofd
  • aangezicht: zachte delen, zoals huid, bindweefsel, kraakbeen en spieren
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: