Aandoening, behandeling en onderzoek
Patiënte met arts en verpleegkundige in behandelkamer

Afstaande oren bij volwassenen

Klachten door afstaande oren

Afstaande oren noemen we ook wel flaporen. De oorschelp vormt samen met de oorlel het buitenste deel van uw oor. Die oorschelp bestaat uit kraakbeen met huid. Als u flaporen heeft, is een plooi van de oorschelp meestal niet of minder goed gevormd. Hierdoor lijkt het soms alsof een gedeelte van de oorschelp te groot is. Veel mensen ervaren flaporen als hinderlijk of onaantrekkelijk. Een operatie kan dan een oplossing bieden

Welke behandeling is er mogelijk?

Afstaande oren kunnen alleen met een operatie worden verbeterd. Voor deze operatie kunt u terecht bij Rijnstate Clinics. Wilt u meer weten over een operatie bij afstaande oren? Kijk dan op de website van Rijnstate Clinics.

Behandeling bij Rijnstate Clinics

Rijnstate Clinics is onderdeel van Rijnstate. Bij Rijnstate Clinics zijn we gespecialiseerd in planbare zorg. Planbare zorg is zorg die medisch gezien geen spoed heeft. Maar vaak voor de beleving van de patiënt wel spoed heeft. We bieden de beste medische zorg met snelle toegangstijden, de beste medisch specialisten en een vast zorgteam. Met de vertrouwde expertise en het hoogwaardige operatiekamercomplex van Rijnstate zijn we er voor iedereen.

 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: