Afdeling Medische Oncologie

Contact

Heeft u nog vragen?

Als u na het lezen van deze informatie nog vragen heeft, bespreek deze dan met de zorgcoördinatoren. Zij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8:30 uur tot 17:00 uur. Heeft u een vraag waar u dezelfde dag nog antwoord op verwacht? Bel dan zo vroeg mogelijk in de ochtend.

Als u een vraag heeft over de Oncologische Dagbehandeling (bijvoorbeeld over de chemokuur of de planning hiervan neemt u contact op met de Oncologische Dagbehandeling. Voor vragen aan een verpleegkundige van de oncologische dagbehandeling is er van maandag tot en met vrijdag dagelijks een spreekuur tussen 11.00 en 12.00 uur.

Heeft u een vraag voor een verpleegkundige van de Oncologische Dagbehandeling dan verwijzen wij u naar het dagelijkse spreekuur op maandag tot en met vrijdag tussen 11.00 en 12.00 uur. 

Telefoonnummers

Zorgcoördinatoren 088 - 005 3030 (optie 2)
Oncologische Dagbehandeling 088 - 005 6849
Spreekuur Oncologische Dagverpleging 088 - 005 8522

E-consult
U kunt eenvoudig en veilig ook uw vragen stellen via een e-consult. Dit doet u via Mijn Rijnstate. Uw vraag komt binnen bij de zorgcoödinator. Wanneer zij deze vraag niet voor u kan beantwoorden, wordt deze doorgestuurd naar uw behandelend arts. Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen een reactie te geven.

Routenummers

Rijnstate Arnhem Route 60 Alle oncologen
Rijnstate Zevenaar Route 6 Dokter Van der Vorst (woensdag)

De Rijnstate poli-apotheek bevindt zich naast de hoofdingang in Rijnstate Arnhem.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: