ADHD
Specialist in spreekkamer geeft patiënte een hand

Contact

U kunt zich aanmelden voor een afspraak bij het ADHD-spreekuur met een verwijzing van uw huisarts of schoolarts. U krijgt dan eerst meerdere vragenlijsten toegestuurd die voor ons als team noodzakelijk zijn om de situatie goed te kunnen beoordelen. Wanneer u vervolgens de vragenlijsten terugstuurt, ontvangt u bericht over een afspraak voor het spreekuur. Als u eerdere psychologische onderzoeksgegevens meestuurt, kan dat het maken van een afspraak bespoedigen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de administratief- assistente van het ADHD-team via het telefoonnummer van de poli kindergeneeskunde: 088 - 005 7782.

Patiënten die al bekend zijn bij het ADHD-team kunnen via hetzelfde nummer een controle-afspraak maken bij de kinderarts of bij de ADHD-consulente.

ADHD-team

Het ADHD-team van Rijnstate bestaat uit vijf kinderartsen, twee kinderneurologen, twee kinderpsychologen, twee ADHD-consulenten en één ADHD-assistente. De kinderartsen/ kinderneurologen stellen de diagnose ADHD. Uitsluitend op verzoek van de kinderarts of kinderneuroloog kan voor nader onderzoek (onder andere neuropsychologisch onderzoek) een beroep worden gedaan op de kinderpsycholoog.

Voor het eerste bezoek aan het ADHD-team is er een doorverwijzing nodig van de huisarts. Er volgt dan een eerste ‘screening’ op basis van vragenlijsten en eventueel eerdere testgegevens. Daarmee beoordeelt het ADHD-team of het behandelaanbod past bij de situatie van uw kind.

Het ADHD-team bestaat uit:

  • Dr. Aalbers, kinderarts
  • Dr. de Boode, kinderarts
  • Dr. van Dijk, kinderarts/kinderneuroloog
  • Dr. Eggers, kinderarts
  • Dr. Geerdink, kinderarts/kinderneuroloog
  • B. Hermsen van Dalen, ADHD-consulente
  • S. Knipping, ADHD-consulente
  • M. ten Dolle, ADHD-assistente
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: