Acne
Specialist in spreekkamer geeft patiënte een hand

Behandeling van acne met Sebacia

Sebacia is een behandeling die we gebruiken bij acne. Bij deze behandeling maken we gebruik van de Sebacia gouden microdeeltjes en lasertherapie. Door deze combinatie ontstaat een unieke behandeling voor acne.

Hoe werkt de behandeling met Sebacia?

De huidtherapeut brengt een serum met gouden microdeeltjes aan op uw huid en masseert dit in uw huid. Hierdoor komen de gouden microdeeltjes in uw poriën en talgklieren. Het restant wordt van de huid verwijderd. Daarna vindt er een behandeling met de laser plaats. Hierdoor worden de gouden microdeeltjes die zijn opgenomen in de poriën en talgklieren verwarmd. Door de warmte vermindert de talgproductie van uw huid. Na de behandeling is uw huid rood en gezwollen. De eerste uren kan dit branderig aanvoelen.

Voorbereiding op uw behandeling

Voor de behandeling van acne met Sebacia hebben we een dagelijks programma om uw huid goed voor te bereiden. U krijgt een verzorgingsprogramma om verstoppingen en het vuil in uw poriën te verminderen, zodat uw huid is voorbereid op de behandeling.

Resultaat van de behandeling

Sebacia bestaat uit drie behandelingen. De behandelingen gebeuren om de zeven dagen. Vermindering van uw acne is binnen twee tot drie maanden zichtbaar. Het eindresultaat van de behandeling is zichtbaar na zes maanden. Hoelang het resultaat van de behandeling zichtbaar blijft, verschilt per persoon. Het is mogelijk dat u de behandeling na zes maanden of een jaar moet herhalen. Het is ook mogelijk dat uw acne na drie behandelingen wegblijft en u geen behandeling meer nodig heeft.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: