Uw ziekenhuis met lokaties in Arnhem, Zevenaar, Velp, Dieren en Arnhem-Zuid.


Bloed laten prikken


Voor bloedafname kunt u zonder afspraak naar de locaties van Rijnstate (Arnhem, Zevenaar, Velp en Arnhem-Zuid) of naar één van de prikposten bij u in de buurt.


Diagnostische onderzoeken die voor u worden aangevraagd door een huisarts of verloskundige (eerstelijn) voeren we uit onder de naam ZekerWeten, diagnostiek@rijnstate. Dit geldt ook voor bloedafname. Waar u eerder met een formulier van Rijnstate op pad werd gestuurd staat nu de naam ZekerWeten, vermeld. De bloedafnamelocaties zijn ongewijzigd. Meer weten over ZekerWeten? Kijk op www.zekerweten.nl

Openingstijden Rijnstatelocaties:

 • Rijnstate Arnhem (Wagnerlaan 55)
  Maandag t/m vrijdag 07.00 - 17.00 uur
  Zaterdag 08.00 - 11.30 uur
 • Rijnstate Arnhem-Zuid (Marga Klompélaan 6)
  Maandag t/m vrijdag 07.00 - 17.00 uur
 • Rijnstate Zevenaar (Hunneveldweg 14a)
  Maandag 07.00 – 19.30 uur
  Dinsdag t/m vrijdag 07.00 – 17.00 uur
 • Rijnstate Velp (Pr. Kennedylaan 100)
  Maandag, woensdag t/m vrijdag 07.00 - 17.00 uur
  Dinsdag 07.00 – 19.30 uur

Wijzigingen diagnostieklocaties rondom feestdagen
De diagnostieklocaties van ZekerWeten zijn op de feestdagen (Pasen, Koningsdag, Hemelvaartsdag en Pinksteren) gesloten met uitzondering van 5 mei. Op 5 mei (Bevrijdingsdag) kunnen patiënten voor bloedafname en het inleveren van materialen terecht van 8.00 tot 16.30 uur in Rijnstate Arnhem (Wagnerlaan).

Alle locaties voor bloedafname in de regio Arnhem
Alle locaties voor bloedafname in de regio ZevenaarBloedafname aan huis
Bent u ernstig ziek en kunt u niet naar een prikpost komen? Dan kan een medewerker bij u thuis komen om bloed af te nemen.

U kunt uw huisarts of specialist (de aanvrager van het laboratoriumonderzoek) vragen om hierover contact met ons contact op te nemen.